Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Україною в серці !

Дата: 17.03.2018 08:30
Кількість переглядів: 1175

 

Ви скаржитесь, що за вікном негода?...

Але ж на вулиці не літо – а весна.

І не виніть у цьому Бога чи погоду!

Адже у інших за вікном війна…

          Про нелегкі будні на сході України, про нашу спільну біль, тривогу, біду – війну, що у інших людей за вікном, учні, учителі , гості НВК ”Вашківецька гімназія ім.І.Бажанського”  почули на щирій, по-родинному теплій, зустрічі з нашим колишнім учнем, героєм-земляком Романом Дмитровичем Янком, яку організували учні 8 класу з класним керівником Русланою Попович.

Фото без опису          Зустріч розпочалася красивими словами восьмикласниці в образі України про велич і багатство нашої землі та вшануванням пам’яті загиблих хвилиною мовчання.

Фото без опису

          Щирі слова подяки воїну за вірність, служіння Україні, її захист висловила заступник директора гімназії з виховної роботи Ніла Георгіївна Проскурняк, розповівши про волонтерську роботу педагогічного колективу та учнів гімназії. Гостем нашого свята була кореспондент газети ”Вижницькі обрії” пані Анна…..

Фото без опису

          Ретельно підбираючи слова, Роман Дмитрович, старший солдат першої протитанкової батареї десятої гірсько-штурмової бригади, розповів про реалії нелегких буднів воїнів. Свою розповідь  супроводжував  переглядом фотографій та відеофільмом ”Дорога на Схід”.

          Роман поділився теплими спогадами про роки, проведені в стінах гімназії,  дав учням відверті відповіді на запитання, згадав своїх побратимів, передав частинку своєї енергії, мужності й оптимізму, вкотре довів, що життя – найцінніший дар, що Україна починається з поваги до батьків. Він вручив подарунки дітям, які виготовив власними руками, передав прапор від воїнів десятої гірсько-штурмової бригади!

Фото без опису

Фото без опису

 

         Низький уклін та найщиріші слова вдячності батькам Романа за сина-героя,  нашому земляку Роману Янкові, який вірний своєму обов’язку та має неабияку волю до перемоги,  його чарівній дружині Надії, яка є для нього музою, натхненням, оберегом.

Фото без опису

         Це людина сильної волі, міцного характеру, впевнений в собі та у світлому майбутньому  України. Саме такими хочеться бачити наших учнів, і саме про таку сильну і незалежну Україну мріє кожен із нас.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь