Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

01.03.2018 року відбулася нарада з керівниками закладів освіти

Дата: 02.03.2018 15:08
Кількість переглядів: 1377

  Вашківецької об’єднаної територіальної громади, за участі Вашківецького міського голови Перча М.П, начальника фінансового відділу Колотило Л.С., начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Вашківецької міської ради Лучака В.П. та спеціалістів відділу освіти Вірсти Г.Г. та Лінського Я.Ю., з таким порядком денним:

1.Про управлінську діяльність керівників закладів освіти щодо підготовки проведення атестації педагогічних працівників у 2018 році. Про хід атестації вчителів Вашківецької об’єднаної територіальної громади ( доповідає Лінський Я.Ю.)

2. Про результати участі учнів у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів і ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів членів БМАН» ( доповідає Лучак В.П., Вірста Г.Г.)

3. Про деякі організаційні питання щодо реєстрації та проведення ЗНО (доповідає Вірста Г.Г.)

4. Обговорення ст.30 Закону України «Про освіту» (Прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти) (доповідає Лучак В.П.)

5. Про організацію та проведення шевченківських днів у закладах освіти Вашківецької ОТГ (доповідає Вірста Г.Г.)

6. Про оплату праці педагогічним працівникам Вашківецької ОТГ

                                                                                      (доповідає Колотило Л.С.)

Розпочав нараду начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Вашківецької міської ради Лучак В.П., який ознайомив усіх присутніх з порядком денним та налаштував на конструктивний діалог.

Голова Вашківецької об’єднаної територіальної  громади Перч М.П. зазначив, що освітня галузь є однією із найбільших у громаді, тому значна увага приділяється забезпеченню комфортних умов для надання освітніх послуг. Наразі планується заміна освітлення у всіх закладах освіти Вашківецької ОТГ.

В ході наради були обговорені питання та надані консультації щодо атестації педагогічних працівників, організації та проведення пробного ЗНО у 2018 році, відзначення шевченківських днів та 100-річчя від дня народження видатного українського педагога В.О.Сухомлинського, з подальшим висвітленням інформації на веб-сайтах закладів та відділу освіти про проведені заходи.

 Щодо оплати праці педагогічних працівників доповіла Колотило Л.С., начальник фінансового відділу Вашківецької ОТГ та надала вичерпні роз’яснення з нарахувань заробітньої плати педагогічним працівникам.

Також обговорювались ст.30, 66 Закону України «Про освіту», начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Лучак В.П. наголосив на дотриманні та виконанні даних статей, подальшим обговоренням у педагогічних колективах.

На завершення наради Лучак В.П., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Вашківецької міської ради  зазначив, що тільки спільними зусиллями ми зможемо успішно будувати нову українську школу.

За сучасними дітьми наше майбутнє!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь