Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

20 березня 2018 року на базі Карапчівського закладу дошкільної освіти відбулося засідання методичного об’єднання вихователів ЗДО та НВК з проблеми «Зростають українські діти відповідальні й працьовиті».

Дата: 22.03.2018 16:48
Кількість переглядів: 1414

Фото без опису

Директор ЗДО с.Карапчів Кузик Н.М. провела експрес – огляд розвивального простору дошкільних груп та познайомила з виставкою творчих робіт вихованців «Наш город».

Фото без опису

Фото без опису

Планом проведення було передбачено наступні питання:

  1. Організація трудової діяльності у сучасному ЗДО. Виступ підготувала вихователь Іванческул Н.І., яка ознайомила вихователів з трудовою діяльністю дітей в ЗДО згідно програм «Українське довкілля» та «Дитина» від 2 до 7 років.
  2. Відкритий перегляд заняття у старшій групі праця в куточку природи на тему: «Висівання пророщеного насіння у відкритий грунт» провела вихователь Пшебишевська Н.В. діти ознайомилися з різноманітністю рослинного світу, з будовою насінини, з етапами розвитку насінини і рослини. Практично навчилися висаджувати насіння у закритий грунт. Для розвитку насіння потрібні умови: вода, тепло, світло. Виховувати любов та бережливе ставлення до природи.
  3. Майстер – клас з ручної праці провела вихователь Вашківецького ЗДО № 1 Краснова Г.О. Ознайомила вихователів із практичним використання ручної праці з дітьми в ЗДО з досвіду своєї роботи. Вихователі виготовили весняні квіти, тюльпанчики із пластмасових ложечок та кольорового паперу. Вийшла чудова корзина квітів. Не забуваючи, яке наближається свято – Великдень. Вихователі спільно розмалювали писанку, кожен вибирав собі орнамент до душі. А спільно виконана робота завжди приносить багато задоволення!

За результатами роботи методичного об’єднання розроблено рекомендації для педагогічних колективів закладів дошкільної освіти.

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь