Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обрана нами професія – найкраща.

Дата: 26.09.2018 21:13
Кількість переглядів: 1593

Фото без опису

 

  Мандрує осінь Буковинським краєм. Простеляє під ноги барвистий килим, осипає золотом падолисту, стукає у шибки дрібним дощем, п’янить терпкими пахощами осінніх квітів, зачаровуючи усіх своєю неповторною красою.

  Багата та щедра пора. Багата не лише дарами полів і садів, а й професійними святами. Вересень знаменний професійним святом дошкільників. Цікавим і змістовним видався  День Дошкілля у нас, у Вашківецькій об’єднаній територіальній громаді.

  Дитячий садок – це особливий світ любові і добра, зі своїми радощами та прикрощами, переживаннями і досягненнями, в якому дитина пізнає навколишній світ та себе.

    479 маленьких вихованців віком від 2 до 6 років відвідують дошкільні навчальні заклади Вашківецької ОТГ, де працюють 39  педагогів, молодих душею, невгамовних і запальних. Їх турботливе серце допомагає малюкам зробити перший крок від батьківського порогу до незнайомого світу життя. Це вони плекають наше майбутнє. Ерудовані, прогресивні, креативні та толерантні, вони присвятили своє життя найсвятішому на Землі – Дитині.

      Їх життєве кредо: «Люблю тебе, дитино, виховую з любов’ю».

 Ми вдячні, що держава оцінила роботу дошкільних працівників і визначила 27 вересня Днем дошкільного працівника. Адже дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період в житті дитини. В цьому віці закладаються основи фізичного, психічного і духовного здоров’я дитини. Цікаве, змістовне дитинство, а в майбутньому і доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, помічника вихователя і інших працівників дошкільного закладу.

  І від того, хто вів дитину за руку в дитячі роки, що ввібрала вона розумом і серцем із навколишнього світу, значною мірою залежить, яким стане сьогоднішній малюк. Це відповідальна й копітка праця – навчання і виховання дошкільнят.

 Ось і зібралися працівники чотирьох дошкільних навчальних закладів  і двох навчально-виховних комплексів у  Вашківецькому будинку народної творчості і дозвілля 26 вересня, щоб відсвяткувати своє професійне  свято.

 

Фото без опису

 

 

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 

 На святі присутніми були: міський голова Перч Микола Партенійович, начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Лучак В. П., голова райкому профспілки працівників освіти і науки Борсук Я. С., які щиро подякували присутнім за важку і відповідальну працю по вихованню дошкільнят.

 Микола Партенійович за багаторічну і сумлінну працю відзначив Почесними грамотами міста Вашківці  керівників ЗДО і зачитав розпорядження про преміювання  педагогічних працівників ЗДО.

Лучак В. П. та Борсук Я. С.  від імені відділу освіти, молоді та спорту і райкому профспілки працівників освіти вручили грамоти вихователям, помічникам вихователів, кухарям і іншому обслуговуючому персоналу.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Життя – це таємнича книга. І скільки в ній незвіданих доріг…
Ти озирнешся і помітиш,
 як швидко  пролетів за роком рік .

      Щиру подяку і невеличкі подарунки вручили  ветеранам дошкільної справи. Від імені  педагогів-ветеранів виступила Мірош Октавія Миколаївна, багаторічна завідуюча Карапчівського дошкільного закладу.

  Виховувати – це не наповнювати посудину, а запалювати факел добра, розуму, людяності, таланту від творчого педагога до творчого малюка.

 

Фото без опису

  Свої власні вірші, які торкнулися душі кожного присутнього у залі, читала завідувач ДНЗ села Замостя   Баланюк Ганна Григорівна.

 

Фото без опису

 

  Цікавими і різноманітними музичними номерами привітали працівників-дошкільників вихованці усіх дошкільних закладів, вихователі і батьки. Привітання звучали в адрес людей, які займають різні посади: від завідувачів і до двірника. Для них діти декламували вірші, співали пісні, танцювали . Кожному з присутніх діти вручили осінні квіти.

 Хореографічною композицією «Десь по світу»  ансамбль «Щасливе дитинство» Вашківецького ДНЗ №1 завершив свято.

 

Фото без опису

 

   Всі працівники отримали хороший заряд енергії, гарний настрій, позитивний стимул для подальшої роботи з дітьми.

 Від усіх працівників-дошкільників Вашківецької об’єднаної територіальної громади  надсилаємо сердечні вітання зі святом – Днем дошкільного працівника людям, причетним до цієї важливої справи. Нехай Ваше життя буде наповнене любов’ю вихованців, повагою батьків, підтримкою колег, теплом близьких.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь