Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Подорож до світу маленьких казок В.Сухомлинського"

Дата: 28.09.2018 23:34
Кількість переглядів: 1473

 Фото без опису

Всеосяжна, багатоаспектна науково-педагогічна творча спадщина В.О.Сухомлинського з роками не втрачає своєї актуальності, а відкривається все новими та новими гранями.
З метою увічнення пам'яті видатного українського педагога-гуманіста Василя Сухомлинського, 100-річчя від дня народження, у Вашківецькій міській бібліотеці для дітей проводився тиждень дитячого генія "Подорож до світу маленьких казок Василя Сухомлинського". Тематична виставка літератури письменника "Учитель добра і краси" ознайомила дітей із його творами.
Один з уроків присвячений творчості В.О.Сухомлинського, і тема його - "Людина починається з добра" - за казками автора відбувся з учнями 2-Б класу, класний керівник А.І.Іванчук, де дітки ознайомилися з біографією та творами письменника. А також учнями цього класу, а саме: Гавалешко Серафим, Нинчук Назар, Репецька Ангеліна та Клепач Олександра була поставлена сценка із казочки "Байдужий їжачок".

 

Фото без опису

 

5

 

Фото без опису

Фото без опису
Завітавши до бібліотеки учні 1-А класу, класний керівник К.Г.Жуй та учні 1-Б класу, класний керівник О.Ю.Єленюк, потрапили у незвичайний світ Природи, куди повів їх учитель зі Школи під Блакитним Небом. Дітки уважно слухали казочки про прекрасне, про доброту, про любов до рідного краю.

 

 

Фото без опису

На протязі тижня читачі перечитували казки Сухомлинського. Наповнювали свої маленькі сердечка добрими вчинками від прочитаного. Ці твори вчать бачити й розуміти прекрасне, адже від розуміння краси оточення починається все найкраще, що є в людини, починається краса людських вчинків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь