Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «ЛЮДЯМ НА ДОБРО»

Дата: 04.10.2018 08:07
Кількість переглядів: 1083

 Фото без опису

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку і День ветерана.
Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід для роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

 

Фото без опису


Учні НВК «Вашківецька гімназія ім.І.Бажанського» щорічно організовують поїздку до геріатричного пансіонату с.Коритне. Так і цьогоріч діти зібрали харчові продукти, солодощі та закрутки. До благодійної акції «Людям на добро» долучилися педагоги, батьки та приватний підприємець Н.Г.Гарас.

 

Фото без опису

 

Фото без опису


З великою радістю та щирістю людської душі прийняли нас мешканці пансіонату та їх завідувач В.І.Головач. Зустріч та душевна розмова викликали сльози радості та надії, що ще не все втрачено в цьому світі. Учні пам’ятають такі слова: добро, повага, старість, допомога, а це так важливо для нас сьогодні і завтра… Зрозуміло, що людям похилого віку потрібні турбота, тепле слово та увага. Неодноразово наші погляди збігалися, і в очах старших друзів ми бачили життєвий досвід, наполегливу працю та роки, які пролетіли ніби журавлиний ключ.
Коли прийшов час прощатися, так хотілося сказати: «Ми приїдемо обов’язково до вас, наші дорогі!». І будемо вірити і чекати з нетерпінням наступної зустрічі, щоб прожити це життя недаремно, а дарувати людям добро і любов.
Милосердя і доброта – це як два крила, на яких тримається людство. Потреба в них є повсякчас. Навіть тоді, коли немає біди, навіть там, де твердь земна не хитається під ногами.


Заступник директора з виховної роботи Проскурняк Ніла Георгіївна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь