Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «ЛЮДЯМ НА ДОБРО»

Дата: 04.10.2018 08:07
Кількість переглядів: 1130

 Фото без опису

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку і День ветерана.
Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід для роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

 

Фото без опису


Учні НВК «Вашківецька гімназія ім.І.Бажанського» щорічно організовують поїздку до геріатричного пансіонату с.Коритне. Так і цьогоріч діти зібрали харчові продукти, солодощі та закрутки. До благодійної акції «Людям на добро» долучилися педагоги, батьки та приватний підприємець Н.Г.Гарас.

 

Фото без опису

 

Фото без опису


З великою радістю та щирістю людської душі прийняли нас мешканці пансіонату та їх завідувач В.І.Головач. Зустріч та душевна розмова викликали сльози радості та надії, що ще не все втрачено в цьому світі. Учні пам’ятають такі слова: добро, повага, старість, допомога, а це так важливо для нас сьогодні і завтра… Зрозуміло, що людям похилого віку потрібні турбота, тепле слово та увага. Неодноразово наші погляди збігалися, і в очах старших друзів ми бачили життєвий досвід, наполегливу працю та роки, які пролетіли ніби журавлиний ключ.
Коли прийшов час прощатися, так хотілося сказати: «Ми приїдемо обов’язково до вас, наші дорогі!». І будемо вірити і чекати з нетерпінням наступної зустрічі, щоб прожити це життя недаремно, а дарувати людям добро і любов.
Милосердя і доброта – це як два крила, на яких тримається людство. Потреба в них є повсякчас. Навіть тоді, коли немає біди, навіть там, де твердь земна не хитається під ногами.


Заступник директора з виховної роботи Проскурняк Ніла Георгіївна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь