Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Людина лише тоді людина, коли вона людству друг — ці слова якнайкраще підходять, коли мова йде про В. О. Сухомлинського.

Дата: 10.10.2018 23:15
Кількість переглядів: 1098

Фото без опису

  На виконання наказу НВК «Вашківецька гімназія ім.І.Бажанського» від 03.10.2018 року № 358 «Про проведення методичного тижня Василя Сухомлинського», згідно з річним планом роботи закладу з 1 по 5 жовтня 2018 року у нашій гімназії було проведено методичний тиждень Василя Сухомлинського. З метою організації тижня було створено творчу групу вчителів, яка представила його план роботи.

Розпочався тиждень засіданням круглого столу з елементами тренінгу «Через призму ідей В.Сухомлинського у сучасному освітньому процесі» (провела практичний психолог Попович Р.В.), під час якого вчителі-предметники, класні керівники поділилися власним досвідом з теми впровадження педагогічного досвіду Василя Сухомлинського у освітній процес. На урочистій лінійці, яка супроводжувалася презентацією «Він віддав своїм учням тепле серце в долоні…» (провела Гуйванюк Л.М., вчитель української мови та літератури), учні  дізналися про цікаві факти з життя  Великого Педагога. Традиційно в рамках тижня класні керівники у своїх класах провели тематичні години спілкування, уроки мудрості, духовності, які були спрямовані на виховання в учнів почуття доброти, взаєморозуміння, любові до оточення та природи: «Мудрість казок В.О.Сухомлинського» (Хачман Н.М.), «Доброта – це краса людської душі» (Пріньковська О.М.), «Людина починається з добра», «Заняття у школі сердечності». Виховні години «В.О.Сухомлинський – гордість нашого народу» (Гаврилюк Є.С., класний керівник 5 класу), «Серце віддане дітям» (Курик П.С., класний керівник 6 класу) відкрили перед учнями сторінки життя Великого Педагога. Шкільний бібліотекар підготувала виставку творів В.Сухомлинського «Великий педагог».

 

Фото без опису

 

Завершився тиждень святом до Дня учителя «Учительська доля – то сад у красі». Для педагогів вихованці НВК підготували святковий концерт, на якому танцями, піснями, гуморесками, цікавими сценками зі шкільного життя та поезіями привітали своїх наставників. На засіданні творчої групи були підбивати підсумки проведеної роботи, вказано на окремі недоліки і упущення, розроблено методичні рекомендації за підсумками проведеного методичного тижня.

Савчук Мар’яна Дмитрівна, заступник директора з НР



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь