Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Здоров’я дитини – багатство країни.

Дата: 17.10.2018 04:56
Кількість переглядів: 1612

 

      Одне з найважливіших завдань роботи дошкільного закладу є піклування про здоров’я дитини. Тому пріоритетним напрямком роботи нашого дошкільного навчального закладу є фізкультурно-оздоровча робота з дітьми. Для цього ми створили відповідні умови: обладнали спортивний зал, фізкультурний майданчик, придбано  спортивний інвентар.  Працюємо спільно з батьками і школою.

    Зокрема, щорічно до Дня захисника Вітчизни і свята Покрови проводимо  спортивне свято «Ми роду козацького діти, землі української цвіт». Ось і цього року 17 жовтня 2018 року  у спортивному залі Вашківецької ЗОШ І- ІІІ ст.. у козацьке коло зібралися батьки і діти. На свято до дітей завітав маленький «козак», який привітав всіх присутніх зі святом і дав старт козацьким змаганням. У змаганнях брали участь дві команди: « Дзвіночок» і « Козачата», 28 дітей і 28 батьків. В деяких змаганнях змагалися тільки діти

(ходьба по колоді, стрибки через «вогнище», пролізання через «печеру»,

«козацькі чайки»), в інших – тільки батьки ( піднімання гирі, стрибки через скакалку, «перехід через болото, не замочивши ніг», « як козаки по сіль  ходили»). Але найцікавіші – спільні змагання дітей і батьків - стрибки у мішках, перетягування линви та інші.

 

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

     Щоб здобути перемогу, і діти, і батьки викладалися з усієї сили, показували свої вміння і спритність.  І хоча команда «  Козачата» трохи випередила своїх суперників, все таки, на таких змаганнях  перемогла дружба. 

     Оцінювали змагання представники козацької старшини:  Козак «Вернидуб» -  голова профкому Вашківецької ЗОШ І – ІІІ ст. Гринчук Олексій Іванович, козак «Крутивус» – вчитель фізичного виховання  Вашківецької ЗОШ Харченко Андрій Миколайович, козак «Вернигора» – вчитель фізичного виховання медичного коледжу Максимюк Михайло Іванович, секретар «козацький писар» - вихователь-методист ДНЗ Починок Світлана Еммануїлівна.

    Свято організували - інструктор з фізичного виховання Маріянчук О. П., вихователі старших груп: Многодітна К. І., Антемюк Ю. В., Кобивко Г. К., Калинчук Ю. В., музичний керівник: Попова Т.М..

    Оригінально підійшли до проведення розминки, діти виконували вправи з шаблями під мелодію «Козацький марш».

    За спритність, силу, старанність і дітей, і батьків чекала винагорода. Від адміністрації дошкільного закладу діти отримали дипломи учасників змагань,  цікаві логічні ігри, справжні медалі, а батьки – подяки за участь у святі.

    Теплі слова подяки дітям і батькам висловила завідувач дошкільного закладу Вінничук Ольга Марянівна. Вона звернула увагу присутніх на атмосферу азарту, співпереживань за свою команду, батьків за дітей, а дітей за батьків, яка панувала на святі.

    А всі діти, присутні в залі насолоджувалися червоними наливними яблуками.

   Свято закінчилося, а враження залишилися.  Вважаємо, що саме такі заходи сприяють популяризації фізкультури і спорту серед дітей і батьків, бажанню займатися своїм власним здоров’ям, виховують почуття товариськості, відповідальності.

    А всім  – творчої наснаги, сили і здоров’я ще на багато років.

 

Завідувач Вашківецького ДНЗ № 1 Вінничук О.М.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь