Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ГІМНАЗІЯ – УКРАЇНСЬКОМУ ВІЙСЬКУ!

Дата: 21.10.2018 10:32
Кількість переглядів: 1219

 

 

 Саме під таким девізом, сповненим глибокого патріотичного змісту, презентувала себе як навчальний заклад на Дні міста Вашківців гімназійна родина НВК «Вашківецька гімназія ім.І.Бажанського», яка, тісно співпрацюючи з волонтерськими громадськими організаціями, зокрема ВО "Буковина - українському війську", ось уже вкотре долучилася до благодійних акцій на підтримку наших поранених бійців. Цьогоріч благодійність проводилася у рамках проекту зі збору коштів на дороговартісну реабілітацію в спеціальних центрах молодому хлопцеві Олегу Плаксивому, який на війні з 2014 року, в армії на контрактній службі з 18 років. Механік-водій. Народився і виріс в Чернівецькій області, потім переїхав служити на Вінниччину. З перших днів війни брав участь в бойових діях. Отримав важку травму - перелом шийних хребців. Паралізований від шиї і нижче, але активно займається - трошки почали працювати руки. Прогрес є!!! Головне – є люди, яким небайдужа його доля.

Примітно, що благодійна акція проводилася саме в день, який став визначальним для нашого містечка – День 115-тої річниці створення Січі над Черемошем і який об'єднав так багато знаменних дат – свято Покрови, День захисника України, День українського козацтва та День створення УПА. Презентація закладу відбулася за участі гімназистів, вчителів та батьків, які були її активними учасниками. Акцію було проведено за підтримки та сприяння учнівського самоврядування гімназії ( заступник голови учнівської ради – учениця 10 класу Данилюк М. та педагог- організатор Курик П.С.) та батьківської громадськості ( голова батьківського комітету Попович О.В.), за активної підтримки та сприяння ГО «Батьки для дітей» ( голова – Стрілецька Т.М.). Окресі слова вдячності хочеться висловити родинам Столяра В.М., Гуцула Ю.Я., Лютик Н.І., Сливчук О.Д., власниці бару "Ягуар" Гаврищук Л.П., приватному підприємцю Гарас Н.Г., усім працівникам гімназії.

Важливо те, що акція не залишила нікого байдужим – до неї долучилися пересічні вашківчани і поважні гості міста. Одні з них купляли смаколики і солодощі, інші - писали Олегу листи. Щиро вдячні учасникам народного жіночого вокального гурту «Козацька Берегиня» ( керівник - Тамара Коваль) за душевність, увагу, щирість і щедрість душі.

Величезне спасибі всім, хто долучився до акції. Зібрані кошти будуть перераховані на банківський рахунок Олега Плаксивого.

ДОПОМАГАЙМО ОЛЕГОВІ СТАТИ НА НОГИ!

ДОПОМАГАЙМО РАЗОМ!

РАЗОМ МИ - УКРАЇНА!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь