Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Методичне об'єднання вчителів 2 класів

Дата: 09.11.2018 19:03
Кількість переглядів: 1067

Фото без опису

 

 Нещодавно на базі НВК «Вашківецька гімназія ім.І.Бажанського» відбулося методичне об'єднання вчителів 2-их класів Вашківецької ОТГ,  яке організувала і провела вчитель вищої категорії, учитель-методист Оксана Михайлівна Пріньковська. Мета засідання полягала в тому, щоб  показати тісну співпрацю вчителів початкових класів та вчителів, які викладають в середній та  старшій ланках. Учасники зустрічі мали змогу відвідати урок української мови, а також долучитися до прекрасного на відкритому виховному заході. Іменинники свята - другокласники показали не тільки глибокі знання з української мови, але і продемонстрували свої здібності з декламування  віршів, виконання пісень і танців. Педагоги мали змогу також відвідати музей Маланки, у якому завідуюча музеєм  Наталія Михайлівна Хачман розповіла  про традиції маланкування у Вашківцях, а  автор книги «Вашківецька Переберія», учитель історії гімназії Олексій Васильвич Попович,  поділився інформацією про історію написання та створення книги,  висловив надію, що його праця знайде  гідне продовження в майбутньому.

 

Фото без опису

 

 Зі словами вдячності до учасників зустрічі звернулися директор гімназії Л.М.Гуйванюк, заступник директора з навчально-виховної роботи Н.І.Савчук  та заступник директора з виховної роботи Н.Г.Проскурняк.

 Насамкінець хотілося б висловити вдячність усім, хто долучисвся до організації та проведення даного заходу, зокрема батькам, учням, усьому педагогічному колективу гімназії, але насамперед - Оксані Михайлівні Пріньковській, якій вдалося організувала учнів на активну і творчу роботу, ще раз довести, що українська школа майбутнього твориться уже сьогодні, і творимо її ми всі разом – вчителі, батьки та учні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь