Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Методичне об'єднання вчителів 2 класів

Дата: 09.11.2018 19:03
Кількість переглядів: 1122

Фото без опису

 

 Нещодавно на базі НВК «Вашківецька гімназія ім.І.Бажанського» відбулося методичне об'єднання вчителів 2-их класів Вашківецької ОТГ,  яке організувала і провела вчитель вищої категорії, учитель-методист Оксана Михайлівна Пріньковська. Мета засідання полягала в тому, щоб  показати тісну співпрацю вчителів початкових класів та вчителів, які викладають в середній та  старшій ланках. Учасники зустрічі мали змогу відвідати урок української мови, а також долучитися до прекрасного на відкритому виховному заході. Іменинники свята - другокласники показали не тільки глибокі знання з української мови, але і продемонстрували свої здібності з декламування  віршів, виконання пісень і танців. Педагоги мали змогу також відвідати музей Маланки, у якому завідуюча музеєм  Наталія Михайлівна Хачман розповіла  про традиції маланкування у Вашківцях, а  автор книги «Вашківецька Переберія», учитель історії гімназії Олексій Васильвич Попович,  поділився інформацією про історію написання та створення книги,  висловив надію, що його праця знайде  гідне продовження в майбутньому.

 

Фото без опису

 

 Зі словами вдячності до учасників зустрічі звернулися директор гімназії Л.М.Гуйванюк, заступник директора з навчально-виховної роботи Н.І.Савчук  та заступник директора з виховної роботи Н.Г.Проскурняк.

 Насамкінець хотілося б висловити вдячність усім, хто долучисвся до організації та проведення даного заходу, зокрема батькам, учням, усьому педагогічному колективу гімназії, але насамперед - Оксані Михайлівні Пріньковській, якій вдалося організувала учнів на активну і творчу роботу, ще раз довести, що українська школа майбутнього твориться уже сьогодні, і творимо її ми всі разом – вчителі, батьки та учні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь