Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Забезпечення наступності дошкільної та початкової ланок освіти в умовах освітньої реформи Нова українська школа»

Дата: 29.11.2018 11:36
Кількість переглядів: 1756

Фото без опису

 

Педагогічна рада найважливіша і найбільш демократична форма роботи педагогічного колективу, з допомогою якої розв'язують навчальні проблеми розвитку дітей, удосконалення навчально-виховного процесу та підвищення професійної майстерності педагогів. Складаючи річний план, ми намагаємося детально продумати теми педрад, які є найбільш актуальними та пріоритетними у навчальному році.

 

 

  На даний час забезпечення наступності дошкільної і початкової освіти відіграє важливу роль у нашому житті, вже починаючи з дошкільного дитинства, адже майбутній учень Нової української школи, це теперішній вихованець закладу дошкільної освіти. Саме тому темою педагогічної ради №2, яка відбулася 29 листопада 2018 року в Карапчівському ЗДО, була: «Забезпечення наступності дошкільної та початкової ланок освіти в умовах  освітньої реформи Нова українська школа». Розглядались такі питання:

1.Про результати виконання, рішень попередньої педради.(директор ЗДО Кузик Н.М.)

2.Нова українська школа – нові орієнтири для дошкільного виховання.

( директор ЗДО Кузик Н.М.)

3. Зміст освітньої роботи з дітьми старшого дошкільного віку. (виступ вихователя дітей старшої групи Філіпенко Л.М.)

4.Початкова ланка освіти в умовах Нової української школи (Виступ вчителів початкових класів)

5.Організація роботи з батьками дітей старшого дошкільного віку та першокласників – спільна робота ЗДО і ЗЗСО. (виступ вихователя Пшебишевської Н.В.)

На педагогічну раду були запрошені вчителі початкових класів Карапчівського ЗЗСО Турчинець Н.К., Александрюк Н.Д., Данко Н.С., які  поділилися власним досвідом роботи у Новій українській школі.

Турчинець Н.К. вчитель 1 – класу: одним з основним напрямків підготовки до реформи є підготовка вчителів. На онлайн-платформі Ed-era був розроблений курс для вчителів перших класів, що є першим етапом. Далі йде безпосереднє навчання вчителів тренерами, що пройшли підготовку за програмою ГО «Освіторія» спільно з МОН. Початкова школа триває чотири роки і поділяється на два цикли (1-2 класи – адаптаційно-ігровий, 3-4 класи – основний).

Взагалі ми задоволені своєю роботою, на 100% забезпечені мультимедійною технікою, що дає нам змогу втілити освітній процес. Шкодую тільки про те, що мої внуки не навчалися в Новій українській школі.

В ході роботи було прийнято рішення педагогічної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь