Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Методичне об’єднання вчителів англійської мови

Дата: 15.12.2018 05:03
Кількість переглядів: 1073

  Фото без опису

 

З метою виховання чіткої громадянської позиції та почуття патріотизму, особистої відповідальності за імідж Вашківецької ОТГ як європейського осередку у НВК «Вашківецька гімназія ім. І.Бажанського», було проведено засідання методичного об’єднання вчителів англійської мови на тему: «Ефективне використання інтерактивних технологій та комунікативних навичок», метою якого було залучення до спілкування англійською мовою усіх його учасників. Учитель англійської мови Савчук Мар’яна Дмитрівна запросила присутніх до шкільної світлиці відомого буковинського просвітителя Івана Бажанського. Учасники мали можливість переглянути світлини, зроблені самим педагогом, ознайомитися з документами про його життєвий і творчий шлях.

Наступний етап зустрічі - Мар’яна Дмитрівна провела майстер-клас (тренінг), розповіла про цікаві прийоми щодо удосконалення комунікативних навичок. Наприклад, Skill of Persuasion тощо. Учителька показала матеріали, у яких зазначено, як краще підготувати учнів до ситуативного мовлення у формі переконання, а також презентувала свій навчальний посібник «Загальні рекомендації щодо підготовки та написання науково-дослідницьких робіт», поділилася досвідом упровадження їх у практику.

Своїм гостям Мар’яна Дмитрівна запропонувала змістовний позакласний захід, у якому взяли участь кращі знавці англійської мови гімназії. Гаврилюк М., Паранчак П., Пріньковський Р., Стрілецька А., Орчук Х., Сливчук Є., Савчук Б., Оначук І. презентували свої науково-дослідницькі роботи та проекти. До обговорення питань засідання долучилася директор гімназії Гуйванюк Л.М., а учні 2 класу – Савчук Василь та Лютик Софія - виконали пісню англійською мовою. У рамках зустрічі Мар'яна Дмитрівна зазначила важливість вивчення англійської мови, спілкування нею, в той же час закликала не забувати рідну мову та свою домівку. Завершальним акордом свята стала пісня «Повертай додому» у виконанні Богдана Савчука, слова якої розчулили усіх учасників зустрічі.

Ми вдячні вчителям англійської мови Вашківецької ОТГ за активну участь у засіданні і маємо надію на те, що подібні зустрічі стануть ще однією сходинкою до побудови нової української школи, зокрема забезпечать формування таких ключових компетентностей як вільне володіння державною мовою та здатність спілкуватися іноземними мовами.

 

Фото без опису

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь