Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Бокс у Вашківцях

Дата: 27.12.2018 08:40
Кількість переглядів: 2967

                                              Розвиток спорту повинен стати пріоритетом не тільки для влади, але й для всього суспільства, адже це інвестиції в здоровя  підростаючого покоління, яке буде рухати нашу країну вперед, розвивати та прославляти її.

Незважаючи на те, що сьогодні в нашій державі складна соціально- економічна та політична ситуація, на Сході іде війна,  розвиток спорту повинен стати запорукою зростання здорової нації.

          Саме тому ось другий рік у нашому місті  успішно працює секція з боксу, спонсорами і меценатами якої є наші земляки - брати Віталій та Юрій Гараси.

          За їх власні кошти було закуплено необхідний спортінвентар, а зусиллями місцевих майстрів-будівельників облаштовано боксерський ринг,  встановлено турнік та бруси.Міська рада надала в безоплатне користування частину підвального приміщення Вашківецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, ремонт в якому допоміг зробити підприємець Аронович Ю.М.

        Тренування з боксу проводить досвідчений спортсмен, кандидат в майстри спорту з боксу Гарас Володимир Юрійович, який має ліцензію обласної федерації боксу. До речі, вашківецька секція боксу є членом обласної федерації боксу, що дає їй право виступати на  змаганнях різного рівня – від обласних до міжнародних.

        Нині в секції займається більше  40 дітей у двох вікових групах    (молодша і старша). Діти охоче приходять на тренування, виробляють навики та вміння, але головне -  спілкуються між собою, а не сидять годинами за комп’ютерами та планшетами.

        У квітні  цього року було проведено боксерський турнір у нашому місті, на який з’їхалися спортсмени з Чернівців, Кам’янець-Подільського, Коломиї, районів нашої області. Організаторами та спонсорами турніру виступили брати Віталій та Юрій Гараси спільно з Чернівецькою обласною федерацією боксу. Фінансову допомогу надала і Вашківецька міська рада - закуплено  медалі та грамоти, які вручено переможцям турніру. Представники команд та юні боксери запропонували зробити турнір  щорічним.

      Радує те, що  наш юний спортсмен - учень НВК «Вашківецька гімназія ім.І.Бажанського» Микола Штефуряк - представляв Чернівецьку область на Чемпіонаті України з боксу в листопаді  2018 року, де  показав добрі результати.

      Поряд  з  успіхами є чимало питань, які потребують вирішення...У зв’язку зі збільшенням кількості дітей, бажаючих займатися боксом, необхідно зміцнити матеріально-технічну базу, провести ремонт в боксерському залі, обладнати гардеробну, тому і звертаємося до місцевої ради з проханням посприяти у вирішення цих нагальних питань.

                                               

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь