Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Незабутня подорож до Чернівців

Дата: 15.01.2019 12:26
Кількість переглядів: 890

 

  Гімназисти НВК «Вашківецька гімназія ім. І.Бажанського» люблять подорожувати, саме тому зимові канікули спланували провести цікаво та весело. 10 січня учні 5-6 класів (класні керівники – Гаврилюк Є.С. та Курик П.С.) поїхали на екскурсію в Чернівці. Спочатку ми завітали до високої, стрункої, яскравої, вічнозеленої красуні ялинки. Пишна господиня, святково вдягнена, вітала гостей. На присутніх чекали ігри, зимові розваги, солодощі та гарячий чай. Щирі та веселі посмішки не згасали з дитячих уст.

  Але як це різдвяні свята та без пригод? І ми завітали на перегляд новорічно-різдвяної «Буковинської казки». Головні герої вистави: Іванко, Настуня, опришки, Мольфар, брати Дністер, Черемош, Прут. Буковинська весна їх зачаровує веснянками, літо – танцем маленьких вівчариків, осінь приваблює полонинськими пасовищами, звуками трембіт. А зима запрошує в буковинську оселю на Різдвяне свято, де лунають колядки, щедрівки. Театралізоване дійство відбувалося за участю артистів Чернівецької обласної філармонії ім. Д.Гнатюка. Після перегляду вистави гімназисти ділилися враженнями від побаченого на сцені. Світ колядок та віншівок заполонив дитячі серця і в залі пролунала колядка «Добрий вечір тобі, пане господарю».

   Неспішно пройшлися вулицями міста. Прогулянка чудово поєдналася з «посиденьками» в одній із кав’ярень. Після смачного обіду поспішали на Льодовий майданчик, де дітлахи невпинно каталися на ковзанах.

Вечоріло. І як тут без фото на згадку про проведений день. Усі веселі, щасливі, дружні. Зовсім не хотілося прощатися з Чернівцями, але наша подорож добігала кінця.

Закривши очі, ми загадуємо бажання і віримо в те, що всі вони збудуться. Нехай і Ваші мрії здійснюються кожен день і кожен час!

 

Фото без опису

 

Заступник директора з виховної роботи Проскурняк Н.Г.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь