Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Знакова подія для Вашківецької громади

Дата: 24.01.2019 06:51
Кількість переглядів: 1153

     Подія, яка відбулася нещодавно в НВК «Вашківецька гімназія Ім.І.Бажанського», стала знаковою не лише для навчального закладу, а й  усієї громади, адже в експлуатацію було введено нові внутрішні вбиральні, про які вже так давно мріяла малеча та їхні батьки. Приємно, що напередодні у навчальному корпусі гімназії,  їдальні та спортивному залі  проведено дозаміну старих вікон і дверей  на нові енергозберігаючі. Тому найперше хочеться висловити вдячність Народному депутату Івану Рибаку, бо саме за його клопотання і підтримки вдалося зреалізувати наші плани,  адже на встановлення біоталу та жироуловлювача Кабінетом міністрів було виділено кошти в сумі 500 тис. грн, на дозаміну вікон і дверей –  300 тис. грн. Уже вкотре переконуємося, що депутатська діяльність Івана Петровича – приклад свідомого, відповідального і реального виконання своїх обіцянок, прагнення зробити ще більше, відкрити нові перспективи розвитку для громад нашого краю, його міст і сіл.

Фото без опису

       Нові перспективи для громад пов'язані саме з реформою децентралізації, завдяки якій Вашківецька громада отримала державну субвенцію на розвиток інфраструктури, частину якої, за доброї волі депутатського корпусу та особистої ініціативи міського голови Миколи Партенійовича Перча, було  спрямовано  на виконання внутрішніх робіт у вбиральнях,  решта коштів  додано  з місцевого бюджету, що в сумі становило близько  500 тис грн. Гарний приклад розвитку об’єднаної територіальної громади, яка, завдяки реформі децентралізації, має можливість самостійно вирішувати, на які інфраструктурні об’єкти спрямовувати кошти з державного бюджету.

Фото без опису

      

Начальний заклад оновився не лише зовні,  його вихованці тішать нас і своїми гарними результатами в  олімпіадах та конкурсах, тому, забезпечуючи комфортніші умови в навчальних закладах, ми створюємо новий освітній простір, сприятливий для навчання та творчості молодих українців.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь