Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тиждень англійської

Дата: 06.03.2019 03:51
Кількість переглядів: 1003

З 25.02 по 01.03 2019 р. учителями англійської мови було проведено тиждень англійської мови. 

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури. 
Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, умінь та навичок, отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови. 

У понеділок учні 4 класу взяли участь у конкурсі проектів «My favourite season», у якому презентували свої проекти .

У вівторок було проведено конкурси малюнка «Моя улюблена іграшка» (2 кл.) «Моя улюблена літера» (1 кл.) , а також конкурс вікторин та кросвордів. Мета заходів - виховувати та підтримувати у школярів мотивацію до оволодіння іноземною мовою; розширити знання учнів про культуру країни, мова якої вивчається; формувати лінгвокраїнознавчу компетенцію школярів, навчити учнів працювати з додатковою літературою.

У середу англійською мовою відбувся конкурс  серед учнів 3-4 класів  «Цікава англійська», вікторина ”«What we know about English-speaking countries?» Учні 7-8 класів переглянули відеофільми «Window to Great Britain». Головною метою проведення такого позакласного заходу було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови, розвиток в учнів навичок слухання та говоріння, інтересу до творчості, логічного мислення та пам'яті. 

У четвер учні 5 класу представили три ритмізовані казки англійською мовою для учнів гімназії -  “Little girl and three bears”, «Little Red Riding Hood”, “ The Bread Roll”. Глядачі отримали естетичне задоволення, поглибили знання іноземної мови та спробували свої сили на сцені. 

Відбулася презентація проектів «Англійські міста»
У п’ятницю відбувся захист екологічних проектів «
Save our planet».   Головною метою проведення тижня було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в школі, якої було досягнуто, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови.
Всі переможці та активні учасники заходів були нагороджені грамотами та солодкими подарунками. Найкращі знавці англійської мови у кожному класі отримали спеціальні призи . 

Дякуємо учням  за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі демонструвати гарні результати!!! 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь