Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЧИСТА ГРОМАДА ПОЧИНАЄТЬСЯ З КОЖНОГО…

Дата: 15.03.2019 14:34
Кількість переглядів: 1246

Люди на усіх континентах прибирають сміття і виставляють світлини у соціальних мережах, демонструючи, скільки мотлоху вони зібрали та як змінився вигляд місця, на якому вони працювали. У соціальних мережах стартувала навіть акція із прибирання сміття. Її суть полягає у тому, щоб очистити забруднену ділянку і викласти в інтернет фотографії місцини до її прибирання і після.

Фото без опису
Минулої п'ятниці мешканці нашого містечка теж активно долучилися до екологічної акції «Чиста громада починається з кожного». А вже сьогодні найактивніші мешканці вул. О.Кобилянської ( будинків №1 та №1а ) з власної ініціативи, проявляючи активну життєву позицію, організували прибирання прибудинкової території, позбирали сухий хмиз, зібрали пляшки, розчистили берег над річкою та прибрали придорожню смугу.
Як депутат вулиці хочу висловити вдячність молодим сім'ям –Олександру та Ірині Дашкевичам, Олексію та Інні Малишам, Івану та Мар'яні Юрійчукам, а також Бійовському Ярославу та Мельник Христині. Та найбільше спасибі активній мешканці нашої вулиці – Сільвії Миколаївні Комарницькій, яка впродовж багатьох років не лише прибирає подвір'я біля будинку, але насаджує і доглядає квітники, білить бордюри і є ініціатором та організатором усіх добрих справ на нашій вулиці. «Все болить, мозолі, порізані руки, а ми щасливі», - каже Інна Малиш посміхаючись і щаслива з того, що наше містечко і вулиця стали кращими і чистішими хоч на крапельку…
Звертаюся до всіх мешканців вулиці О.Кобилянської, нашого міста з проханням долучатися до екологічних акцій ( не лише запланованих і надісланих зверху), а проявляти свою громадянську позицію, свій обов'язок перед містом, яке для нас рідне і дороге, щоб кожен міг з гордістю сказати: «Живу я в місті невеличкім», найкращім, найчистішім європейськім!». Залишімо нашим нащадкам найкращі традиції і звичаї міста, найчистіший «край Черемоша і Прута», найдобрішу згадку про себе!
P.S. Сподіваюся на підтримку гарних починань
і продовження вже започаткованих!
Депутат округу Лілія Миколаївна



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь