Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

#ЧистоЧЕЛЛЕНДЖ

Дата: 21.03.2019 10:53
Кількість переглядів: 1143

Ось уже вдруге #ЧистоЧЕЛЛЕНДЖ під девізом «Цінуйте те, що залишилось, щоб нашим дітям ще було» у рамках проекту #почнизподвіря_зміниукраїну відвідав гімназію, та цього разу географія його перебування значно розширилася і вийшла за межі навчального закладу.

Так, гімназисти 5–6-их класів підмітали шкільне подвір'я, складали план з його благоустрою, збирали зайві камінці. Технічні працівники прочищали стежку до пам'ятника Івану Бажанському на старому цвинтарі, прибирали хмиз та зрізували сухе гілля довкола стежки, а ще досадили 20 молодих яблунь у шкільному саду. Та найбільш відповідальною була акція, у якій взяли участь учні 7–10 класів, адже саме з їхньої ініціативи #ЧистоЧЕЛЛЕНДЖ відвідав загальноміський стадіон, на якому було зібрано у поліетиленові кульки всі ті речі, які аж ніяк не співвідносні зі здоров'ям, і якщо ми проголошуємо, що «спорт – це здоров'я», то необхідно ще й пам'ятати про екологічне здоров'я, зокрема і стадіону.

Акція продемонструвала бажання молодого покоління до об’єднання у спільному бажанні зробити наші Вашківці ще більш зеленими і впорядкованими. Якщо Ви маєте бажання підтримати проект #ЧистоЧЕЛЛЕНДЖ або організувати екологічну акцію, долучайтеся до нас і пам'ятайте слова: "Хочеш змінити Україну на краще - почни спочатку з себе! Бо ти сам і є та Україна!" © Кузьма Скрябін

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь