Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Методичне об’єднання вчителів початкових класів (4 клас) у Карапчівській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Дата: 11.04.2019 05:12
Кількість переглядів: 1196

Фото без описуМетодичне обєднання вчителів початкових класів (4 клас) проведено в Карапчівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Завітавши до школи, зразу  стала відчутна атмосфера доброзичливості, щирості, привітності. Вчителів радо зустріла директор школи Мамінчук О.О. Провівши екскурсію по школі, нас запросили до класного приміщення першокласників. Турчинець Неля Казимирівна, вчитель першого класу розказала про радощі та труднощі нової освіти, поділилась першими висновками про роботу за іншими правилами, як школа має адаптувати учнів до реального життя та яку роль вона відіграє в житті громади.

   Фото без описуВчитель Карапчівської ЗОШ Данко Н.С. креативно, по-сучасному провела тренінг-практикум «Упровадження здоров’язбережувальних технологій у роботі з молодшими школярами відповідно до вимог Державного стандарту початкової загальної середньої освіти.»  Настя Степанівна підібрала цікавий матеріал, різноманітні методи роботи спонукали вчителів до активності, швидкого мислення, вправності.

     Данко Н.С.  вчитель творчий, креативний, вміло використовує інноваційні технології.

     Фото без опису Інтелектуальну гру провела вчитель Вашківецької ЗОШ І – ІІІ ступенів,  голова методоб’єднання Танасійчук Наталія Михайлівна. Гра  активізувала учасників   до творчої роботи. Вчителі, наче діти,  поринули в гру, відгадували слова, на швидкість відповідали на запитання щодо концепції НУШ. Цікаво було спостерігати як вчителі змагалися у конкурсі «Хто я?», даючи запитання учасникам по команді.

     В Карапчівську ЗОШ завідали голова профспілки працівників освіти Бурсук Ярослав Семенович та голова «Просвіти» Никифоряк Дмитро Михайлович. Вони також стали учасниками гри « Ми – інтелектуали».

       Учасники методобєднання відвідали поетичну майстерню вчителя Волоцького ДНЗ-ЗНЗ Іст. Завялець Тетяни Іванівни, де почули вірш, який був присвячений Данко Настасії Степанівні. У віршованих рядках звучали слова вдячності за творчість, працьовитість, за те, що все життя присвятила дітям.

      Учасники зібрання поділились досвідом роботи, поспілкувались, обговорили питання, які стосуються роботи в Новій Українській Школі.

       Щире спасибі директору Мамінчук О.О. та вчителям Турчинець Н.К. і Данко Н.С. за привітність, за плідну роботу та щирість у спілкуванні.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь