Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Згадаймо величні ті роки

Дата: 07.05.2019 11:12
Кількість переглядів: 1092

Фото без опису

      07 травня 2019 р. до  НВК «Вашківецька гімназія ім.І.Бажанського» заступником директора з виховної роботи Проскурняк Н.Г. було запрошено  ветерана Малашенка Володимира  Пантелеймоновича, який захищав Україну  в Другій світовій війні. Учні 5-8 класів організували прекрасний святковий концерт, для тих, хто воював і вистояв, і тим, хто, на жаль, пішов у безсмертя.

Фото без опису

 Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять воїнів, які загинули в 1941-1945 роках. На сцені гасло: «Пам’ятаємо. Перемагаємо!». У актовій залі лунали пісні, обпалені війною, а саме: «Нам є що захищати», «В Україні служити солдатом», «Я не хочу гратись у війну», « Перемога».  Літературно-музичні композиції та слова у виконанні наших учнів розповіли всім присутнім у залі, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що агресора змогли зупинити тільки завдяки спільними зусиллями об’єднані нації. Загальновідомо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. І поки ми про це пам’ятаємо – ми непереможні.

       Фото без опису У нас в гімназії на день Перемоги завжди було багато ветеранів, а сьогодні – тільки Володимир Пантелеймонович. Сумно, що час невблаганно забирає тих, хто героїчно боронив Україну і завдяки яким ми сьогодні живемо. Не біда, що на голову наших ветеранів вже впали сніжинки сивини. Душа у них залишається молодою, а серце щедрим. Душевну розмову із ветераном та його побажання  наші гімназисти памятатимуть завжди.

            Тож ми від щирого серця побажали ветеранам віри в кращу долю України, здоров’я і любові, які б освітлювали їх життєвий шлях.

                          



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь