Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Молоді обдарування Вашківецької ОТГ на XXII зльоті Гуцульщини

Дата: 11.05.2019 16:31
Кількість переглядів: 1366

Фото без описуВчора,  10 травня 2019 року, Коломийщина зустрічала учасників XXII регіонального зльоту обдарованої учнівської молоді Гуцульщини. У номінаціях з мовознавства, літератури, математики, фізики та астрономії, біології та екології, географії та економіки, хімії, історії, гуцульщинознавства, образотворчого, декоративно-прикладного та музичного мистецтва змагались більш як двісті учнів з різних куточків гуцульського краю.

Вашківецьку ОТГ представляло 10 учнів – 8 гімназистів НВК «Вашківецька гімназія ім.І.Бажанського» та 2 учениці Вашківецького ЗЗСО І-ІІІ ст. Саме під час проведення  Зльоту всі учасники мали  можливість не тільки обмінятися своїми думками й напрацюваннями, але й ознайомитися з новітніми досягненнями науки та передовими технологіями.  Усі учасники  були відзначені та нагороджені дипломами І, II та III ступенів, а найкращі науково-дослідницькі та творчі роботи отримали «Гран-прі».

Зокрема, 2 гран-прі вибороли гімназисти НВК «Вашківецька гімназія ім.І.Бажанського»: Орчук Христина, учениця 6 класу, у номінації «Іноземна мова» (керівник Савчук М.Д.) і Пріньковський Роман, учень 10 класу, у номінації «Фізика та астрономія» (керівник  Вірста І.М.).

Фото без описуЗагалом команда юних науковців Вашківецької ОТГ отримала наступні нагороди:

І місце — у номінації «Інформатика» здобув Савенко Ігор, учень 8 класу (керівник Гуменюк М.В.) та  Лисан Михайло, учень 10 класу, у номінації «Історія» (керівник Попович О.В.).

II місце – Савчук Богдан, учень 6 класу, у номінації «Гуцульщинознавство» та Орчук Діана, учениця 10 класу, у номінації «Література» (керівник Стренадко М.М.)

III місце – у номінації «Гуцульщинознавство» здобула Данилюк Маріна, учениця 10 класу (керівник Проскурняк Н.Г.); Курик Дмитро, учень 5 класу та Тіней Анастасія, учениця 8-А класу Вашківецького ЗЗСО, у номінації «Образотворче мистецтво» (керівник Мельничук К.М.); Князька Олеся, учениця 6-А класу Вашківецького ЗЗСО, у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» (керівник Мельничук К.М.).

Вчителів Вірсту І.М., Гуменюк М.В. та Савчук М.Д. нагороджено подяками за якісну підготовку учасників конкурсу та вагомий внесок у розвиток освітнього простору рідного краю.

Щиро вітаємо вихованців та їх керівників за плідну роботу і відмінні результати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь