Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято нас єднає, Олімпійський вогонь у серцях палає! Завідувач Вашківецького ДНЗ № 1 Вінничук О. М.

Дата: 12.06.2019 17:23
Кількість переглядів: 2425

Фото без описуФізкультурно – спортивне свято «Діти – олімпійська надія України» серед дошкільнят пройшло 11 червня 2019 року у Вашківецькій ОТГ вдруге і зібрало для участі у святі дітей 4 дошкільних закладів: Вашківецьких № 1 та № 2, Карапчівського, Замостянського ДНЗ та двох НВК: Бабинського і Волоцького. Всього у святі взяли участь 46 дітей.
До дітей на свято прибули: міський голова Перч М. П., провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Вашківецької міської ради Вірста Г. Г., голова райкому профспілки працівників освіти Вижницького району Борсук Я. С., які звернулися до дітей з привітаннями, побажаннями здоров’я і спортивних перемог.

Символічно, що суддями змагань були вчителі фізичної культури: медичного коледжу Максимюк М. І., Вашківецького ЗНЗ Кушіцький Ю. Ф., Бабинського НВК Москаль В. М. і спортивний інструктор Юрійчук М. І..
Ведучі свята: Антемюк Ю. В. і Барбазюк Г. В. ознайомили дітей із тим, що таке олімпійські ігри, їхніми символами. Капітани команд разом з організатором свята Маріянчук О. П. запалили «олімпійський вогонь». Свято розпочалося із розминки.

Фото без описуДо дітей на свято завітав « Котигорошко» (В. Максимюк, учень 3 класу), який зацікавив дітей тим, що якщо вони хочуть бути сильними, сміливими, мужніми, як цей казковий герой, їм необхідно займатися спортивними вправами.
Діти виконували цікаві вправи на рівновагу (ходьба приставним кроком по лаві), закидання м’яча у баскетбольне кільце, забивання м’яча у футбольні ворота, пролізання у тунелі та інші. Діти дуже старалися, допомагали одне одному, співпереживали за свою команду і за інших дітей.

І за це були нагороджені справжніми медалями, грамотами за участь у святі й морозивом.
Вихователів, які готували дітей, нагороджено подяками відділу освіти, культури, молоді та спорту Вашківецької міської ради.
Зворушливо закінчилося свято – діти, створивши 5 олімпійських кілець з відповідного кольору кульками, повели хоровод дружби, побажали миру і радості кожній родині й рідній Батьківщині — нашій Україні.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь