Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Вашківецька Січ» на обласному етапі гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 17.06.2019 14:51
Кількість переглядів: 832

Фото без описуГоловним напрямом виховної роботи НВК «Вашківецька гімназія ім.І.Бажанського»  є патріотичне виховання, метою якого є формування в учнів національно-патріотичних переконань, високих моральних якостей, виховання нового покоління України в дусі відданості Вітчизні та її народу.

          З  9 по 14 червня 2019 року  рій  гімназії «Вашківецька Січ» з честю представляв Вашківецьке ОТГ на обласному  етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Змагання розпочиналися  конкурсом «Впоряд», де учні продемонстрували навички зі стройової підготовки . До кінця першого дня розігрувалося змагання «Добре діло». Увечері для дітей були організовані футбол та ігри. Наступного дня відбувся творчо – мистецький звіт «Ватра». День за днем залишав приємні спогади про етапи змагань зі «Спортивно-туристської смуги перешкод», надання першої долікарської допомоги  «Рятівник» та «Стрільба з пневматичної гвинтівки», «Саперна підготовка», «Метанння гранати», участь команди в інтелектуальній грі – вікторині «Відун», козацькій забаві «Перетягування линви», «Підтягування на перекладині», «Розборка і зборка автомата», «Спорядження магазину набоями», гра «Пластун».  Упродовж  усіх днів змагань проходив конкурс «Таборування».  Обов’язкові  атрибути – хоругва, емблема, назва. Проводилася оцінка побуту, чистоти,  дотримання санітарно- гігієнічних норм, стан спорядження, особистих речей,  посуду. Таборування здійснювалося систематично протягом усіх днів.

        Багато перешкод довелося подолати юним джурам – фізичних та моральних. Це  особливості перебування в  таборі, де необхідно було забезпечити  безпечний нічліг, здорове харчування, а головне, – збереження прапора. Усі учасники гри продемонстрували добру підготовку, злагоджені командні дії, індивідуальні вміння. Врешті за сумою балів судді визначили найсильніших. У загальнокомандному підсумку нагороджено рій «Вашківецька Січ» за 2 місце в конкурсі «Перетягування возу», Данилюк Маріну за 3 місце зі стрільби з пневматичної зброї та Паранчака Петра  за 3 місце в конкурсі амреслінг «Залізна рука табору», «перетягування  линви» (канату) – 3 місце.

Гарному настрою учасників змагань сприяла тепла сонячна погода, чудова природа, нові знайомства та приємні спілкування з друзями.

 Заступник директора з виховної роботи Проскурняк Н.Г.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь