Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Герої не вмирають: відбувся турнір з футболу пам'яті Ігоря Крисоватого

Дата: 25.06.2019 16:49
Кількість переглядів: 1483

Герої не вмирають

           Він не вважав себе героєм, а виконував свій громадянський обов’язок – пішов одним із перших захищати Україну. Ігор був хорошим спортсменом та захоплювався футболом. У 2015 році  було започатковано проведення турніру з футболу, приуроченого пам’яті відважного воїна Ігоря Крисоватого.

          Уже вкотре цьогоріч  успішно було проведено такий турнір, у якому змагалися юні футболісти ЗЗСО – Вашківецької, Замостянської, Карапчівської та Іспаської.

          Більше двох годин на полі під яскравим сонцем тривали футбольні баталії. За результатами зіграних матчів та за кількістю здобутих очок  першу сходинку посіла команда Карапчівського навчального закладу. На другій сходинці – спортсмени із Замостя, а третє місце дісталося гостям із Іспаса. Гравці команди Вашківецького опорного закладу отримали нагороди  за участь у турнірі.

          Кращим воротарем визначено Максим'юка Є. ( Вашківці ), кращим гравцем став Крисоватий Ю.( Карапчів ). Кращим півзахисником турніру було обрано Гогерла В. ( Вашківці ). Кращим нападником визнано Ткачука В. ( Замостя ). Кращим бомбардиром турніру став Данилюк Ю. ( Карапчів ).

На турнір була запрошена мати загиблого Героя Олена Тодорівна, брат Руслан, племінники – Вадим, Оля та Юра. Юних футболістів вітали  заступник голови Вашківецької міської ради А.Ю.Приймак, депутати Вашківецької міської ради – М.М.Тирон,  О.О.Мамінчук, депутат Вижницької районної ради М.Г.Зав’ялець.

         Щира вдячність вчителю фізичного виховання Тирону Миколі Михайловичу за організацію турніру.

         Такі турніри  – лише маленька краплинка у пам’яті односельців про Ігоря. Інша річ – пам’ять батьків, які втратили свою кровинку, що відірвалася від гніздечка і полетіла на небо… Низько вклоняємось  матері Ігоря, Олені Тодорівні, яка плекала в синові те зерно любові до рідної землі, яке перемогло  навіть страх смерті… Ігор назавжди залишиться Героєм у наших серцях, адже він відмовився від свого мирного минулого заради того, щоб у нас було мирне майбутнє.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь