Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вперед до зіркових перемог!

Дата: 02.07.2019 00:25
Кількість переглядів: 1371

Фото без описуПерегортаючи календар, день за днем, гімназисти з хвилюванням чекають випускного вечора. Ось він і настав. На вулиці буяє зеленим цвітом літо, сонце пестить нас своїми промінцями, позаду вже контрольні та ДПА… І знову на порозі гімназії стоять випускники 9 класу, їх не впізнати – красуні-дівчата в елегантних сукнях, а поряд з ними – стрункі красені-хлопці. Деяких чекають незвідані далі дорослого самостійного життя, а хтось продовжуватиме навчання в рідній школі.


 

Вперед до зіркових перемог!

 

Багато гарних слів та побажань пролунало на адресу випускників від директора гімназії Лілії Миколаївни Гуйванюк, класного керівника Руслани Василівни Попович.

У другій частині свята згадували роки неповторного дитинства, свою першу вчительку, Попович Людмилу Василівну. Найбільше слів вдячності та шани було сказано дорогим вчителям, які 9 років вели Країною Знань, віддаючи учням тепло й любов. Не забули про найближчих і найдорожчих людей – батьків. Їм було присвячено пісню і багато гарних слів. Від імені батьків щедрої долі випускникам побажала Тетяна Юріївна Опаєць.

Гімназійне свято випускного вечора у НВК ”Вашківецька гімназія ім.І.Бажанського” переповнювала атмосфера тепла людських стосунків та позитивних емоцій.

Дорогі випускники! Завтра перед вами відкриються тисячі доріг, де кожен з вас обере свою. Мрійте, кохайте, прагніть до кращого, і все у вас буде добре, а гімназія, як пам’ять про ваше дитинство, освітлюватиме ваш життєвий шлях. Дорогі майбутні десятикласники, насолоджуйтеся літом, набирайтеся сил, щоб вже з вересня розпочати незабутнє, насичене цікавими подіями, шкільне життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь