Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Дата: 09.12.2019 16:27
Кількість переглядів: 692

Повідомлення про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

 

Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту: Генеральний план м.Вашківці” (далі – генеральний план).

Зміст проекту генерального плану відповідає діючому законодавству України у галузі містобудування та вимогам Державних будівельних норм: ДБН Б.1.1-15:2012 «Склад та зміст генерального плану населеного пункту».

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Вашківецька міська рада.

Передбачувана процедура громадського обговорення:

Відповідно до  ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку до проекту генерального плану м. Вашківці Вижницького району Чернівецької  області розпочато з дня їх оприлюднення, а саме з 16.12.2019 року на сайті Вашківецької  міської ради (посилання на веб-сторінку https://vashkivetska-gromada.gov.ua/ ) та триватиме до 29.01.2020 року.

Спосіб участі громадськості – надання письмових зауважень і пропозицій в межах строку громадського обговорення, та не пізніше 29.01.2020 р.

Громадські слухання звіту про стратегічну екологічну оцінку до проекту генерального плану м. Вашківці Вижницького району Чернівецької  відбудуться 30.01.2020 р. в приміщенні Вашківецької міської ради за адресою м.Вашківці, вул. Героїв Майдану, 2, місце проведення: актова зала.

Відповідно до ст. 12 Закону «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником.

Ознайомитися з проектом генерального плану м.Вашківці та звітом про стратегічну екологічну оцінку, а також отримати додаткову екологічну інформацію, що стосується проекту генерального плану м.Вашківці Вижницького району Чернівецької  області можна за адресою:  Вашківецька міська рада м. Вашківці, вул. Героїв Майдану, 2, у відділі земельних відносин та комунальної власності Вашківецької міської ради.

Зауваження і пропозиції до звіту про стратегічну екологічну оцінку, проекту генерального плану м.Вашківці подаються до відділу земельних відносин та комунальної власності Вашківецької міської ради.

Відповідальна особа: в.о. начальника відділу земельних відносин та комунальної власності Вашківецької міської ради – Подольчук Руслан Миколайович.  Контактні дані: електронна адреса : vashkivtsirada@ukr.netКонец формы; тел. (03730) 4-30-40

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів, тобто до 29.01.2019 року включно.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Місцезнаходження наявної екологічної інформації, що стосується проекту генерального плану м. Вашківці Вижницького району Чернівецької  області : відділ земельних відносин та комунальної власності Вашківецької міської ради (поштовий індекс 59210, Чернівецька область Вижницький район м. Вашківці, вул. Героїв Майдану, 2).

 

Міський голова                                             Микола ПЕРЧ

 

Оригінал документу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь