Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОТОКОЛ №7 чергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вашківецької міської об’єднаної територіальної громади

Дата: 09.04.2020 11:35
Кількість переглядів: 2074

Фото без опису

І.   Про санітарно-епідеміологічний стан на території Вашківецької об’єднаної територіальної громади та забезпечення діяльності закладів торгівлі в умовах карантину.

     

      Слухали:

      ПЕРЧА  Миколу Партенійовича,  Вашківецького міського голову;

      За результатами виступів та з урахуванням обговорення зазначеного питання    

      комісія ВИРІШИЛА :

 

    1. Інформацію по першому питанню про санітарно-епідеміологічний стан на території Вашківецької об’єднаної територіальної громади та забезпечення діяльності закладів торгівлі в умовах карантину, взяти до відома.

    2.Власникам та керівникам закладів торгівлі забезпечити продавців та працівників зайнятих торгівлею: продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення,

ритуальними товарами, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом засобами індивідуального захисту. Торгівлю провадити з дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів щодо:

            неухильного дотримання вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України від 30.03.2020 р. №5: забезпечити дотримання відстані між   покупцями в чергах не менше ніж 1,5 метри;  покупцям відпускати товар тільки  тим, що в засобах індивідуального захисту; допускати відвідувачів у торгові  заклади у розрахунку не більше одного відвідувача на 10 квадратних метрів площі та впровадити регулярне прибирання із  застосуванням  дизінфекційних   препаратів.

           

           3. З метою недопущення поширення  захворювання коронавірусом COVID19 наголосити громадянам про необхідність якомога більше перебувати у своїх домогосподарствах, тільки при вкрай  важливих потребах виходити на вулицю, а також з цією метою  рекомендувати власникам закладів торгівлі закрити торгові точки та місця здійснення підприємницької діяльності з 17 год. 11 квітня (субота) до 8 год. ранку 13 квітня (понеділок).

 

Фото без описуФото без опису

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь