Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вашківецька міська рада прийняла участь в онлайн семінар-нараді, під керівництвом ULEАD Чернівецького регіонального офісу

Дата: 18.11.2020 16:28
Кількість переглядів: 3022

Фото без описуВашківецька міська рада прийняла участь в онлайн семінар-нараді, під керівництвом ULEАD Чернівецького регіонального офісу, щодо розробки проєкту Програми соціально-економічного розвитку Вашківецької ОТГ. 


З метою забезпечення сталого соціально-економічного розвитку громади, на виконання Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України» Вашківецькою міською радою та її виконавчими органами розпочато розробку проєкту Програми економічного та соціального розвитку громади. (далі – Програма).


Програма визначає цілі та пріоритетні напрямки соціально-економічного та культурного розвитку громади, містить комплексну систему заходів, спрямованих на досягнення поставлених цілей і вирішення проблем громади за рахунок спільної і скоординованої роботи органів місцевого самоврядування, підприємств, організацій, установ і громадськості.


Заплановані Програмою заходи фінансуватимуться за рахунок коштів місцевого бюджету та коштів бюджетів вищого рівня, підприємств, інвесторів, інших джерел.
Просимо громадськість долучитися до розробки проєкту Програми!


Ваша думка і Ваші пропозиції дуже цінні для нас!


Просимо надавати пропозиції щодо заходів, які сприятимуть соціально-економічному розвитку громади, за адресою: м. Вашківці, вул. Героїв Майдану,2, або електронною поштою: vashkivtsirada@ukr.net до 18 грудня 2020 року (телефон для довідок(03730) 4-35-20; 4-35-15.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь