Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вашківецька міська рада прийняла участь в онлайн семінар-нараді, під керівництвом ULEАD Чернівецького регіонального офісу

Дата: 18.11.2020 16:28
Кількість переглядів: 2942

Фото без описуВашківецька міська рада прийняла участь в онлайн семінар-нараді, під керівництвом ULEАD Чернівецького регіонального офісу, щодо розробки проєкту Програми соціально-економічного розвитку Вашківецької ОТГ. 


З метою забезпечення сталого соціально-економічного розвитку громади, на виконання Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України» Вашківецькою міською радою та її виконавчими органами розпочато розробку проєкту Програми економічного та соціального розвитку громади. (далі – Програма).


Програма визначає цілі та пріоритетні напрямки соціально-економічного та культурного розвитку громади, містить комплексну систему заходів, спрямованих на досягнення поставлених цілей і вирішення проблем громади за рахунок спільної і скоординованої роботи органів місцевого самоврядування, підприємств, організацій, установ і громадськості.


Заплановані Програмою заходи фінансуватимуться за рахунок коштів місцевого бюджету та коштів бюджетів вищого рівня, підприємств, інвесторів, інших джерел.
Просимо громадськість долучитися до розробки проєкту Програми!


Ваша думка і Ваші пропозиції дуже цінні для нас!


Просимо надавати пропозиції щодо заходів, які сприятимуть соціально-економічному розвитку громади, за адресою: м. Вашківці, вул. Героїв Майдану,2, або електронною поштою: vashkivtsirada@ukr.net до 18 грудня 2020 року (телефон для довідок(03730) 4-35-20; 4-35-15.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь