Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту звіту про стратегічну екологічну оцінку Програми економічного і соціального розвитку населених пунктів Вашківецької міської ради на 2021-2023 роки.

Дата: 09.07.2021 10:02
Кількість переглядів: 3799

На виконання вимог п.4 ст.12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» на офіційному вебсайті Вашківецької міської ради https://vashkivetska-gromada.gov.ua/  09.07.2021 розміщено проєкт СЕО Програми економічного і соціального розвитку населених пунктів Вашківецької міської ради на 2021-2023 роки.

1. Програма є документом державного планування місцевого рівня, яким визначаються пріоритетні напрями регіонального розвитку задля підвищення стандартів життя населення, у тому числі на основі створення умов для розвитку конкурентоспроможної та інноваційної економіки, модернізації соціальної сфери та забезпечення гармонійного розвитку всіх громад регіону.

2. Стратегічна екологічна оцінка (СЕО) – це новий інструмент реалізації екологічної політики, який базується на простому принципі: легше запобігти негативним для довкілля наслідкам діяльності на стадії планування, ніж виявляти та виправляти їх на стадії впровадження стратегічної ініціативи. Стратегічна екологічна оцінка документів державного планування дає можливість зосередитися на всебічному аналізі можливого впливу планованої діяльності на довкілля та використовувати результати цього аналізу для запобігання або пом’якшення екологічних наслідків в процесі планування. Метою СЕО є сприяння сталому розвитку шляхом забезпечення охорони довкілля, безпеки життєдіяльності населення та охорони його здоров’я, інтегрування екологічних вимог під час розроблення та затвердження документів державного планування.

3. Програма затверджується рішенням Вашківецької міської ради.

4. Громадське обговорення проєкту Програми та Звіту про СЕО проводиться шляхом надання письмових зауважень і пропозицій, які подаються до відділу інвестиційно-інноваційної діяльності та муніципального розвитку Вашківецької міської ради (59210, м. Вашківці, вул. Героїв Майдану, 2, або на електронну адресу vashkivtsirada@ukr.net) у період з  09.07. по 07.08.2021р.

Письмові пропозиції подаються: фізичними особами – із зазначенням ПІБ, місця проживання, із особистим підписом; юридичними особами – із зазначенням найменування та місця знаходження. Анонімні зауваження та пропозиції не розглядаються.

5. Транскордонні консультації в рамках зазначеної процедури стратегічної екологічної оцінки не проводяться.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь