Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ представників Вашківецької територіальної громади в Тернопільську область за підтримки Програми USAID DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» у співпраці з Агенцією розвитку громад Буковини.

Дата: 17.12.2021 15:15
Кількість переглядів: 2212

 

14-15 грудня 2021 року були насиченими та пізнавальними днями. Наша група під керівництвом пані Нелі Малько відвідали:

Заводську громаду, де обговорювали модернізацію та диверсифікацію роботи будинків культури, школи мистецтв (проєкти Програми DOBRE), обмінювалися думками з представниками громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Теребовлянську громаду, де створено медіа-центр громади, як простір для творчості за напрямами роботи:

  • Студія новин
  • Модерування місцевих спільнот в інтернеті
  • Підтримка місцевого бізнесу через висвітлення інформації про місцевий бізнес та створення компоненту
  • Організація публічних заходів

А також, надають послуги з маркетингу та просування.

Є створений туристичний інформаційний центр (ТІЦ), який надає послуги з туризму та є джерелом фінансування медіа-центру.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуВ м. Тернопіль побували в музейній ресторації «СТАРИЙ МЛИН», де можна смачно поїсти та отримали враження від побаченого. Також поруч фермерська крамниця, в якій можна прикупити навіть карпатські чаї.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Байковецька громада (с. Лозове, с. Шляхтинці), де відвідали Першу в Україні шкільну обсерваторію, с. Лозова Байковецької громади за підтримки Програма DOBRE

– дуже цікавий процес для дітей…можна їхати на екскурсію, попередньо домовившись. Рекомендуємо, приймуть із задоволенням.

 

Сільський клуб/бібліотека/ переформатовано у коворкінг-центр в с. Шляхтинці. Графік роботи - з 14 до 21. Для послуг: Проектор, 3Д принтер, 12 ноутбуків. Частина з них в період карантину передавалась дітям для навчання.

Гарний дитячий майданчик на території.

#програма_DOBRE

          Оглядали як відновлено та розвинено територію колишньої колгоспної ферми в с. Байківці та створено проєкт з місцевого економічного розвитку Baykov Horse Club (кінний клуб).


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Копичинецька громада, де обмінювались досвідом щодо формування команди, організації роботи, зміни підходів до організації культурних заходів та переформатування їх в самоокупні. Відвідали новостворену майстерню по дереву.

По кожній з цих локацій можна розповідати з захопленням. Завдяки Програмі DOBRE ми як представники чернівецьких громад вивчили кращі практики сусідів та побачили як працюють люди у цей нелегкий час для громад, як вони комунікують між собою та обєднуються в команди для досягнення кращих результатів.

Потрібно не тільки говорити, що це нам треба, ми це хочем, а разом і тільки командно - обговорювати і працювати, щоб отримати результат.....

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь