Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Поліцейський офіцер громади

Дата: 03.06.2022 10:35
Кількість переглядів: 1530

Фото без описуНаказом начальника ГУНП в Чернівецькій області у березні цього року в рамках впровадження важливих реформ Національної поліції України призначено Поліцейських офіцерів громади Вашківецької територіальної громади: Миколу Думіча та Сергія Енгельбрехта.

 

       Щоб отримати  офіцера громади, Вашківецька міська рада протягом двох попередніх років провела відповідну підготовчу роботу. На сесіях міської ради було розглянуто питання щодо надання приміщення для створення «Поліцейської станції» та виділено відповідні кошти для її облаштування меблями, необхідним сучасним обладнанням, автівкою, частково пальним для службового автомобіля, тощо.

      При цьому слід зазначити, що з перших днів роботи на посадах Поліцейських офіцерів громади Микола Думіч та Сергій Енгельбрехт зарекомендували себе самостійними і відповідальними працівниками, оперативно реагують на критичні ситуації в громаді, завжди уважно вислухають заявників та вміло залагоджують конфлікти з урахуванням чинного законодавства України.

Кожна родина, яка опинилась в складних життєвих обставинах, або у якої є ризик потрапляння в складні життєві обставини, знаходиться в зоні їхньої постійної уваги та служби у справах дітей Вашківецької міської ради. Зокрема, регулярно здійснюються рейди-обстеження умов проживання та виховання дітей в сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах. В ході рейдів з батьками проведено профілактична бесіда щодо недопущення вживання алкоголю, залишення малолітніх та неповнолітніх дітей без нагляду дорослих, скеровано до створення належних умов проживання та відповідального батьківства.

     

      Нещодавно з ініціативи Миколи Думіча в громаді створено добровільне громадське формування «Вашківецька Січ». Основне завдання якого є забезпечення правопорядку в умовах воєнного стану та нічне патрулювання  вулиць в усіх населених пунктах громади. Щодня в нічний період вулиці міста та вулиці сіл патрулюють мобільні групи, щоб люди могли відчувати себе в безпеці.

        Мета  реформи Національної поліції – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який працюватиме виключно на своїй території успішно втілюється в життя. І це вже відчувається в роботі органу місцевого самоврядування, адже поліцейський офіцер завжди присутній на всіх заходах, що проводяться в громаді включаючи виробничі наради, сесії, засідання виконкому, і звітує про свою роботу не лише перед поліцією, а й перед місцевими мешканцями. І це завдяки тому, що офіцери громади не залучаються до складу груп для чергування у районному відділі поліції та іншої оперативно-розшукової роботи в інших населених пунктах, які не входять до складу Вашківецької громади і це дає змогу майже весь свій час   присвячувати саме тому, аби життя місцевого населення стало безпечнішим. Тобто  Поліцейські офіцери Вашківецької територіальної громади Микола Думіч та Сергій Енгельбрехт сумлінно виконують головне завдання поліцейських офіцерів громади – орієнтуються на потреби місцевого населення, підтримують постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечують порядок на своїй території, своєчасно реагують на проблеми громади та запобігають вчиненню правопорушень.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь