Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для того, щоб розмістити оголошення на порталі Вам потрібно надіслати нам листа за адресою vashkivtsirada@gmail.com

03 Квітня, 2019 р., 09:04
Запрошуємо Вас взяти участь у Всеукраїнському фестивалі дитячої художньої творчості "Єдина родина", який відбудеться з 09 по 16 червня 2019 року у м. Очакові Миколаївської області на базі санаторію «Борисфен», що на березі Чорного моря. На Вас чекають цікаві конкурсні дні, майстер-класи, незабутні ігрові програми, нові зустрічі, знайомства та ласкаве Чорне море.  Організаторами фестивалю є Український державний центр позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України, Департамент освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації та обласний Будинок художньої творчості Миколаївської обласної ради.
02 Квітня, 2019 р., 13:40
Терміново продаю господарство с.Замостя вул. Гагаріна 11 можна під дачу земельна ділянка 50 соток.  Стан будинку хороший — приходь та живи. В будинку 2 кімнати коридор. Біля будинку знаходиться цегляна будівля  літня кухня, стодола, сараї.До центру села, автобусної зупинки та магазину 5-хв. ходьби. Можливий торг за більш детальною інформацією дзвоніть моб:0989217191 
08 Березня, 2019 р., 02:38
Дорогі жінки !
08 Березня, 2019 р., 01:37
14 – 15 березня на території Вашківецької міської ради ОТГ будуть проводитися заходи, спрямовані на формування відповідальності людей до екологічних проблем на всій планеті і в тому числі нашої громади.
07 Березня, 2019 р., 02:55
Після свята не затягуйте. Якщо не вклеїти після досягнення 25-ти чи 45-ти років нове фото у паспорт, доведеться заплатити, а банківські послуги стануть недоступними. Сама послуга вклеювання фотографії - абсолютно безплатна.   Паспорт, в якому не вклеєні такі фотографії при досягненні відповідного віку, вважається недійсним. Щоб вклеїти нову фотографію треба звертатися не до міграційної служби, а до центрів надання адміністративних послуг. 
03 Березня, 2019 р., 10:29
9 ЛЮТОГО 2019 РОКУ В ПРИМІЩЕННІ РІДНОЇ ШКОЛИ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ШКІЛЬНИХ ДРУЗІВ
01 Березня, 2019 р., 19:48
Веб-студія Oranges та інформаційний портал Kredit House запрошують всю талановиту молодь взяти участь у конкурсі. Здійсни свою мрію – отримай стипендію на навчання! Гарна новина, наразі існує дві премії, в залежності від спеціалізації навчання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь