Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для того, щоб розмістити новину на порталі Вам потрібно надіслати нам листа за адресою vashkivtsirada@ukr.net

20 Грудня, 2019 р., 12:57
У День святого Миколая біля будинку культури, відбулося урочисте відкриття головної ялинки міста.
10 Грудня, 2019 р., 21:29
Сьогодні, 10 грудня, у Вашківецькій ОТГ відбулось відкриття Центру надання адміністративних послуг. Завдяки співпраці громади та Програми «U-LEAD з Європою» було розроблено комплексний підхід до створення системи надання адмінпослуг. У ЦНАП міста Вашківці створено шість робочих місць, а ще два віддалених робочих місця буде в селах Замостя та Карапчів. В оновленій будівлі з всім необхідним обладнанням громадяни зможуть отримувати 93 види послуг.
06 Грудня, 2019 р., 06:18
 Вашківецька об’єднана громада створилась в 2016 році, тож у 2017 році отримала перші кошти субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ. Це було дещо більше аніж 3,5 млн грн, які розподілили на 5 проектів. Два роки тому відремонтували майбутнє приміщення ЦНАПу та адмінбудівлі у Вашківцях, здійснили поточний ремонт дороги до сіл Карапчів та Замостя, замінили вікна у Бабинському НВК, а у Вашківецькій гімназії – санвузли. Також у ЦПМСД, який розташований у місті Вашківці, ремонтували каналізацію та систему водопостачання. У минулому році громада отримала 2,5 млн грн інфраструктурної субвенції, які спрямували на три проекти. У школі села Бабино замінили систему опалення, у дитсадку міста Вашківці поставили нові вікна, капітально відремонтували харчоблок і санвузли, а в Будинку культури та дозвілля села Замостя здійснили капітальний ремонт фасаду й поставили вікна.
05 Грудня, 2019 р., 22:27
Вашківецька міська рада повідомляє, що 04.12.2019  відбувся конкурс на заміщення вакантних посад директорів закладів загальної середньої освіти Вашківецької міської ради.
03 Грудня, 2019 р., 23:34
3 грудня 2019 року на базі Карапчівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося методичне об’єднання вчителів початкових класів (4 клас) Ващківецької ОТГ.
02 Грудня, 2019 р., 21:37
Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний День людей з інвалідністю. Звичайно цей день не можна назвати святковим, його проведення спрямоване на привернення уваги до проблем цієї категорії громадян, захист їх прав, повноцінної участі в житті суспільства.  Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами.
22 Листопада, 2019 р., 11:21
20 листопада 2019 року зональний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» у номінації «Історія» став завершальним професійним випробуванням для педагогів закладів загальної середньої освіти Вашківецької ОТГ.
12 Листопада, 2019 р., 22:13
Інженерія — це бульбашки у шоколаді та американські гірки, лікування складних хвороб та підкорення космосу — процес під час якого теоретична наука набуває практичного застосування.
16 Жовтня, 2019 р., 10:47
10 жовтня 2019 року відбулося урочисте відкриття групової кімнати Вашківецький ДНЗ №2 після проведення капітального ремонту.
10 Жовтня, 2019 р., 13:53
Вашківецькою міською радою об’єднаної територіальної громади в рамках реалізації Стратегії розвитку Вашківецької міської ради об’єднаної територіальної громади на період з 2019 до 2027 року затвердженої рішенням Вашківецької міської ради ХХІХ сесії VІІІ скликання № 649-29/18 та відповідно до Програми соціально – економічного розвитку Вашківецької міської ради об’єднаної територіальної громади на 2019 рік, розроблений Проєкт для проведення капітального ремонту центрального міського скверу в м. Вашківці, з метою створення сприятливих умов для відпочинку населення в зелених зонах міста та комфортного відпочинку для людей різних вікових категорій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь