Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для того, щоб розмістити новину на порталі Вам потрібно надіслати нам листа за адресою vashkivtsirada@ukr.net

02 Липня, 2019 р., 00:25
Перегортаючи календар, день за днем, гімназисти з хвилюванням чекають випускного вечора. Ось він і настав. На вулиці буяє зеленим цвітом літо, сонце пестить нас своїми промінцями, позаду вже контрольні та ДПА… І знову на порозі гімназії стоять випускники 9 класу, їх не впізнати – красуні-дівчата в елегантних сукнях, а поряд з ними – стрункі красені-хлопці. Деяких чекають незвідані далі дорослого самостійного життя, а хтось продовжуватиме навчання в рідній школі.
22 Червня, 2019 р., 11:00
Стартує реалізація проекту «Капітальний ремонт Вашківецької ЗОШ І-ІІІ ступенів по вул.Грушевського №3 в м.Вашківцях Вижницького району Чернівецької області (комплексна термомодернізація)». 6 червня 2019 року у приміщенні Кабінету Міністрів України відбулося засідання комісії з оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Зокрема, за напрямком «Енергоефективність в навчальних та медичних закладах», для опорного навчального закладу м.Вашківців за результатами засідання для Чернівецької області погоджено та затверджено  інвестиційну програму і проект регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2019 році на загальну суму 11,6 млн. грн, у тому числі за рахунок коштів ДФРР – 9,3 млн. грн, коштів місцевого бюджету –2,3 млн. грн.
20 Червня, 2019 р., 09:00
Вашківецька міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: - директора Вашківецької ЗОШ І – ІІІ ступенів Вашківецької міської ради. Місце знаходження закладу:  вулиця Грушевського, 3, м. Вашківці, Вижницького району, Чернівецької області.
19 Червня, 2019 р., 11:44
До Міжнародного Дня захисту дітей уже вчетверте  пройшов фестиваль-конкурс дитячої хореографії «Вашківецький дивограй».
17 Червня, 2019 р., 14:51
Головним напрямом виховної роботи НВК «Вашківецька гімназія ім.І.Бажанського»  є патріотичне виховання, метою якого є формування в учнів національно-патріотичних переконань, високих моральних якостей, виховання нового покоління України в дусі відданості Вітчизні та її народу.
12 Червня, 2019 р., 17:23
Фізкультурно – спортивне свято «Діти – олімпійська надія України» серед дошкільнят пройшло 11 червня 2019 року у Вашківецькій ОТГ вдруге і зібрало для участі у святі дітей 4 дошкільних закладів: Вашківецьких № 1 та № 2, Карапчівського, Замостянського ДНЗ та двох НВК: Бабинського і Волоцького. Всього у святі взяли участь 46 дітей. До дітей на свято прибули: міський голова Перч М. П., провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Вашківецької міської ради Вірста Г. Г., голова райкому профспілки працівників освіти Вижницького району Борсук Я. С., які звернулися до дітей з привітаннями, побажаннями здоров’я і спортивних перемог.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь