Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для того, щоб розмістити новину на порталі Вам потрібно надіслати нам листа за адресою vashkivtsirada@ukr.net

19 Вересня, 2019 р., 11:48
«Поділися своєю добротою», – вислів, який став візитівкою нашої гімназії.
12 Вересня, 2019 р., 11:55
11 вересня у стінах Вашківецької міської бібліотеки за участі юних гімназистів та учнів Вашківецької ЗОШ  I-III ступенів                                                               відбулося святкування  82-ої річниці від  дня народження поета-пісняра Миколи  Юрійчука.
09 Вересня, 2019 р., 18:28
А ми до вас із гарними новинами! Фонд “Я майбутнє України” постійно думає про те, яким чином змінити життя бідних дітей. Ми намагаємося допомогти із лікуванням, зібрати до школи, покращити житло. Та при цьому постійно залишається важливе стратегічне питання – освіта і розвиток. У сучасному світі без певного рівня освіти знайти собі місце – дуже складно! І до того ж, як свідчать західні дослідження, найефективнішим методом протидії підлітковій злочинності, алкоголізму та наркоманії – є зайнятість підлітків.
29 Серпня, 2019 р., 06:33
«Про підсумки розвитку освіти Вашківецької ОТГ у 2018-2019 навчальному році та завдання на 2019-2020 навчальний рік »
02 Липня, 2019 р., 16:02
       Останньої неділі червня під супровід чаруючих  мелодій духового оркестру біля Вашківецького БНТД розпочалося святкове дійство з нагоди Всеукраїнського Дня молоді. З вітальним словом до молоді звернувся  голова Вашківецької ОТГ Микола Партенійович Перч. Традиційно приємним моментом урочистостей стало нагородження: міський голова вручив грамоти найактивнішим молодим людям, відзначивши вирішальну роль молоді у розбудові нашого містечка. По-особливому тепло вашківчани вітали учасників художньої самодіяльності освітніх закладів міста, які  своїм співом, грою на музичних інструментах та танцями дарували усім святковий настрій. Насамкінець свята  відбулася святкова дискотека.
02 Липня, 2019 р., 00:25
Перегортаючи календар, день за днем, гімназисти з хвилюванням чекають випускного вечора. Ось він і настав. На вулиці буяє зеленим цвітом літо, сонце пестить нас своїми промінцями, позаду вже контрольні та ДПА… І знову на порозі гімназії стоять випускники 9 класу, їх не впізнати – красуні-дівчата в елегантних сукнях, а поряд з ними – стрункі красені-хлопці. Деяких чекають незвідані далі дорослого самостійного життя, а хтось продовжуватиме навчання в рідній школі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь