Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для того, щоб розмістити новину на порталі Вам потрібно надіслати нам листа за адресою vashkivtsirada@ukr.net

15 Квітня, 2019 р., 21:54
Розпочався тиждень із загальношкільної зарядки. Представниці комісії спорту показували дітям рухи, а діти повторювали їх. Також усі присутні були ознайомлені з планом проведення тижня.
12 Квітня, 2019 р., 22:07
Ось добіг до завершення ще один навчальний тиждень. Він був цікавим та особливим по-своєму. Але ми не могли зрадити своїм традиціям. Кожна п'ятниця має свій колір, який дарує нашим дітям веселий настрій. Світло-зеленою була іменована ця п'ятниця. Цікаво, що цей колір є четвертим за черговістю у веселці. Він дарує радість, оживляє та бадьорить.
11 Квітня, 2019 р., 21:41
11 квітня учні та вчителі гімназії відвідали палац "Академічний" у Чернівцях, побувавши на благодійному концерті "У ритмі дитячих сердець". Уже багато років поспіль усією гімназійною родиною ми долучаємось до Всеукраїнської благодійної акції "Серце до серця". Нам було дуже приємно, що нас запросили на такий мегадрайвовий, чудовий та крутий концерт за участю переможця пісенного шоу "Голос країни" Андрія Рибарчука.
11 Квітня, 2019 р., 05:12
Методичне об’єднання вчителів початкових класів (4 клас) проведено в Карапчівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Завітавши до школи, зразу  стала відчутна атмосфера доброзичливості, щирості, привітності. Вчителів радо зустріла директор школи Мамінчук О.О. Провівши екскурсію по школі, нас запросили до класного приміщення першокласників. Турчинець Неля Казимирівна, вчитель першого класу розказала про радощі та труднощі нової освіти, поділилась першими висновками про роботу за іншими правилами, як школа має адаптувати учнів до реального життя та яку роль вона відіграє в житті громади.
11 Квітня, 2019 р., 04:55
У НВК «Вашківецька гімназія» відбулося методичне об’єднання вчителів четвертих класів. Господарі закладу гостинно зустріли нас. Директор гімназії Гуйванюк Лілія Миколаївна привітала учасників заходу, побажала творчої та плідної праці.
10 Квітня, 2019 р., 04:27
Атестація педагогічних працівників – це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою  визначається відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації та присвоюється (підтверджується) кваліфікаційна категорія, педагогічне звання.
05 Квітня, 2019 р., 05:31
Гімназисти, вчителі та працівники гімназії і цього разу  не залишилишились осторонь популярного #ЧистоЧеленджу. На цей раз #ЧистоЧелендж завітав до міського парку! 
05 Квітня, 2019 р., 04:42
Сьогодні, 04 квітня учні 5 та 6 класу НВК "Вашківецька гімназія ім. І.Бажанського" запрошували на перервах гімназійну родину у своє кафе "Добрі сердечка".
01 Квітня, 2019 р., 03:56
"Дитяче серденько, живи!" - такими словами закликають всіх долучитися до проведення благодійної акції "Серце до серця" маленькі доброчинці - активні учасники учнівського самоврядування нашої гімназії!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь