Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для того, щоб розмістити новину на порталі Вам потрібно надіслати нам листа за адресою vashkivtsirada@ukr.net

16 Січня, 2019 р., 12:18
 На підтримку величі Різдвяних свят п’ятий рік поспіль національний природний парк «Вижницький» проводить фестиваль Колядки, об'єднуючи місцевих мешканців, шкільну молодь, учасників фестивалю в одну родину з гучною колядою. На захiд були запрошенi учнi та вчителi НВК"Вашкiвецька гiмназiя iм. I. Бажанського". Приємно зазначити, що гімназисти не вперше завiтали на "Колядку -FEST" - для них участь у ній стало доброю традицiєю. Цьогорiч колядники приїхали з новою колядкою ( керiвник вокалістів – учитель музики Н.М.Медвiдь). Наш навчальний заклад отримав подяку за участь у "Колядцi -FEST 2019". Гості фестивалю зігрівалися гарячим чаєм та причащалися смачним гуцульським банушем біля вогнища, поряд із Вертепом. Надзвичайна атмосфера та гарний настрій панували під час цього дiйства!
03 Січня, 2019 р., 11:00
Новий рік приніс зміни в оподаткуванні. З 1 січня 2019 року Законом України №2628 від 23.11.2018р.  «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо покращення адміністрування та перегляду ставок окремих податків і зборів»  внесено зміни у ст. 266 Податкового кодексу,
03 Січня, 2019 р., 10:28
Новий 2019 рік приніс певні зміни і для бізнесу, який працює на спрощеній системі оподаткування на умовах сплати єдиного податку.
03 Січня, 2019 р., 09:43
28 грудня  2018 року в приміщенні Будинку культури   м. Вашківців мешканці громади презентували свої бізнес-ідеї, які можна втілити в життя в рамках Проекту Програми Розвитку ООН «Сталий розвиток сільських територій в Чернівецькій та Одеській областях», що фінансується Австрійською агенцією розвитку.
30 Грудня, 2018 р., 06:01
           Здається, ще зі шкільних часів більшість із нас полюбляли останні уроки перед канікулами. Адже семестрові контрольні написані, оцінки виставлені, а вчителі хочуть якнайцікавіше підсумувати усе вивчене за семестр. Саме з такою метою і було  організовано поїздку до м.Чернівців учнів НВК «Вашківецька гімназія ім.І.Бажанського».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь