Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для того, щоб розмістити новину на порталі Вам потрібно надіслати нам листа за адресою vashkivtsirada@ukr.net

24 Грудня, 2018 р., 07:25
Є в році свята, коли всі: дорослі і діти - чекають дива та здійснення заповітних мрій. Це день Святого Миколая та Новий рік. 19 грудня у Вашківецькому МБНТД відбулося свято до дня Святого Миколая. Сюди зі своїми мріями та в очікуванні дива завітали першокласники школи та гімназії. Дітки читали вірші з вітаннями та найкращими побажаннями на адресу Святого Миколая, а Святий, у свою чергу, разом з Ангелом вислухавши діточок, побажав їм бути чемними, слухняними та добрими. Не минуло дійство і без Чортика та Капосниці, які пустували і шкодили на святі. Та неможливо було зіпсувати святкового настрою дітворі, яка гралася, бавилася та розважалася, веселила Святого Миколая, який обдарував всіх присутніх дітей гостинцями і побажав у здоров'ї і добрі, щасті та злагоді дочекатися наступного року.
21 Грудня, 2018 р., 15:18
Годівнички для пернатих друзів
20 Грудня, 2018 р., 16:12
 Святий Миколай став для кожного українця символом милосердя і добрих справ, і тому напередодні цього свята у рамках проведення  обласного семінару керівників гімназій та ліцеїв з проблеми: «Шляхи реалізації Концепції національно-патріотичного виховання в умовах реформування освітньої галузі»  начальником  групи національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання учнівської молоді оперативного командування «Захід» підполковником Андрієм Рисюком було нагороджено цінними подарунками колективи  закладів загальної середньої освіти за активну волонтерську діяльність та участь у проектах з реалізації заходів з національно-патріотичного виховання молоді.  Зокрема, і нашу гімназію було відзначено  як один  з десяти найпатріотичніших закладів області з  врученням комплекту портретів учасників АТО, нагороджених званням Герой України.
20 Грудня, 2018 р., 04:20
        З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є День Святого Миколая, який відзначається 19 грудня. Весело пройшов він у Карапчівській ЗОШ І-ІІІ, де з особливим нетерпінням чекали на свого покровителя учні 1-4 класів. Щоб отримати гарного подарунка від Миколая,  хлопчики і дівчатка старалися цілий рік добре вчитися, поважали старших, допомагали батькам.
19 Грудня, 2018 р., 17:06
Учнi 6 класу НВК "Вашкiвецька гiмназiя iм.I.Бажанського " вiдвiдали свого хорошого друга Богдана, якому подарували святковий настрiй та гостинцi вiд Миколая. Дiти залишили на згадку про себе альбом, у якому написали побажання швидко одужати. Ми вiримо у те, що Святий Миколай обов'язково здiйснить мрiї хлопчика.
19 Грудня, 2018 р., 17:01
Уже стало доброю традицiєю у НВК "Вашкiвецька гiмназiя iм. I. Бажанського" проводити свято Миколая. Цьогорiч учнi початкових класiв пiдготували справжнє дiйство для гiмназистiв. Перед глядачами виступали ведучi, Фея, Бiлоснiжка та семеро гномiв, ляльки, маленькi козаки, Миколай, янголята. Вони зiграли чарiвну казку, пiд час якої лунали пiснi про Миколая. Щиро дякую вчителю музики Н.М. Медвiдь, класоводам - Л.В.Попович, О.М.Прiньковськiй, Н.М.Хачман, Л.Г.Паранчак - за активну участь у проведеннi свята. Iнформацiю пiдготувала педагог-органiзатор Курик П.С.
16 Грудня, 2018 р., 17:55
           День Святого Миколая - особливе свято, на яке діти чекають з нетерпінням.  Та й дорослі – батьки, дідусі чи бабусі -  заздалегідь дбають про подарунок для своєї малечі. Ось уже кілька років поспіль підприємці Вашківецької ОТГ та небайдужі громадяни організовують в цей день святкування з піснями, танцями та подарунками від Миколая для  дітей з особливими потребами, адже основне у благодійності – небайдужість до чужої дитини, бажання допомогти та особиста участь…                                          
12 Грудня, 2018 р., 16:29
Через буденність, новітні цифрові технології ми забуваємо про "банальне" людське спілкування. Рекламні ролики про різноманітні "гелловіни" віддаляють нашу молодь від українських традицій, які сформувалися століттями та визначають нашу національну ідентичність.
11 Грудня, 2018 р., 11:29
Більшість роботодавців в переддень новорічних свят для дітей  своїх працівників закупляють новорічні  подарунки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь