Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для того, щоб розмістити новину на порталі Вам потрібно надіслати нам листа за адресою vashkivtsirada@ukr.net

12 Жовтня, 2018 р., 19:20
  У рамках осіннього місячника санітарної очистки та благоустрою, який проходить у межах проекту «За чисте довкілля», у   НВК «Вашківецька гімназія ім.І.Бажанського» 12 жовтня проводилася загальношкільна толока. Уся гімназійна родина взяла активну участь у цій важливій справі. Учні, учителі та працівники навчального закладу доклали максимум зусиль, щоб прибрати територію гімназії:  громадили опале листя, підмітали  подвір'я та доріжку до гімназії, впорядковували сад, збирали сміття. 
12 Жовтня, 2018 р., 19:08
       І знову урочисто відкрилися двері Мармурової зали Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича для наших гімназистів!!! Саме тут, 12 жовтня, відбулися урочистості з нагоди посвяти учнівської молоді у слухачі Буковинської малої академії наук. Цього року ряди першокурсників поповнили ще й наші восьмикласниці Приймак Маріна та Данилюк Наталія. Всі присутні побажали юним науковцям успіхів у науково-дослідницькій роботі та досягнення високих результатів. Ми також бажаємо творчих злетів та перемог юним студентам. Віримо, що шлях до висот нашої молоді буде яскравим, сповненим нових відкриттів, на славу Буковинській землі.      Золотокоса осінь зустріла нас своїм сонячним ”Привіт!” і цим самим дозволила нам ще й насолодитися прогулянкою Чернівцями, де були: привітні посмішки, запашна кава та гарний настрій!  
11 Жовтня, 2018 р., 19:00
  11 жовтня 2018 року учнi НВК "Вашкiвецька гiмназiя iм.I.Бажанського" разом з органiзаторами благодiйноi акцiї Приньковською В.М., Курик П.С. та директором Гуйванюк Л.М. вiдвiдали обласний спецiалiзований будинок дитини "Сонечко" у м.Чернiвцях.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь