Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для того, щоб розмістити новину на порталі Вам потрібно надіслати нам листа за адресою vashkivtsirada@ukr.net

18 Липня, 2018 р., 16:58
Кафедра управління проектами та безпеки підприємництва факультету фінансів, підприємництва та обліку Чернівецького національного університету ім.Ю.Федьковича здійснює набір на підготовку фахівців за магістерським рівнем освіти зі спеціалізації «Управління проектами (Проектний менеджмент)» за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» на базі бакалавра, спеціаліст, магістра будь-яких спеціальностей.
07 Липня, 2018 р., 15:00
 
16 Червня, 2018 р., 17:06
У п’ятницю, 15 червня, у вітальному слові міський голова Перч Микола Партенійович привітав медпрацівників з професійним святом День медика.
05 Червня, 2018 р., 12:46
   Одне з найважливіших завдань роботи дошкільних закладів є піклування про здоров’я дитини. Тому пріоритетним напрямком роботи закладів дошкільної освіти Вашківецької об’єднаної громади є фізкультурно-оздоровча робота з дітьми. Основна мета, яку педагоги-дошкільники поставили перед собою, - це виховати у дітей любов і прагнення до занять спортом. Даному питанню значну увагу приділяють: міський голова Перч М. П., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Вашківецької міської ради Лучак В. П., голова райкому профспілки працівників освіти Борсук Я. С..
01 Червня, 2018 р., 23:15
Піл таким гаслом пройшов перший день літа – Міжнародний день захисту дітей біля будинку культури в с.Волока. Було весело, гомінливо, адже зібралось понад-20 дитячих голосів, які радістю грали в ігри, малювали на асфальті, танцювали, пригощались морозивом та солодощами.Отож, Міжнародний день захисту дітей – це нагадування дорослим про необхідність дотримання прав дітей на життя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь