Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для того, щоб розмістити новину на порталі Вам потрібно надіслати нам листа за адресою vashkivtsirada@ukr.net

01 Червня, 2018 р., 07:14
  Перший день літа присвячений, звичайно ж, дітям. Всім відомо, що літо - це прекрасний і безтурботний час радощів, сонця і незвичайних пригод. З першим літнім днем приходить до нас чудове свято - всесвітній День захисту дітей. День дитинства. А пора дитинства - така ж чудова і неповторна!
17 Травня, 2018 р., 06:59
  Сьогодні, у третій четвер травня, Вашківецька ЗОШ вже традиційно святкує День вишиванки. Долучитися до свята, яке щороку припадає на третій четвер травня, зовсім не складно. Досить прийти в українській вишитій сорочці на роботу, навчання.
17 Травня, 2018 р., 06:02
У Карапчівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів уже традиційно щороку святкують Всесвітній день вишиванки, присвячений українській культурі та традиціям. Вишиванка - це оберіг від усього лихого, що може статися в людському житті,  символ єдності, краси та міцного здоров'я, щасливої долі, вірності та любові. Це свято запам'яталося ще й тим, що у цей день проводився  ярмарок домашньої випічки та солодощів.
13 Травня, 2018 р., 06:20
   День матері є, безумовно, найсвітлішим і теплим святом.Адже мама це головна берегиня домашнього вогнища, рідна людина, яка завжди подасть руку допомоги. У залі відбувся святковий концерт, лунали пісні, діти декламували вірші, легенди. Матусям та гостям дарували квіти. Святкову програму завершила народна артистка України Леся Горова.
09 Травня, 2018 р., 20:50
9 травня 2018 року о 10.00 Вашківцях рушила колона в місцевий парк до братських могил Другої світової війни, аби покласти квіти де відбувся мітинг з нагоди 73-й річниці, присвячений Дню Перемоги та вшануванню пам'яті полеглих у боротьбі з нацизмом. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь