Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для того, щоб розмістити новину на порталі Вам потрібно надіслати нам листа за адресою vashkivtsirada@ukr.net

15 Лютого, 2019 р., 08:58
Кажуть, що людина – коваль свого щастя, а отже, вона повинна бути і ковалем свого здоров’я. Тому в дитини від дня її народження потрібно формувати навички дбайливого ставлення до свого здоров’я. А чи розуміємо ми нині, наскільки важливим є здоров’я дитини для формування її щасливого майбутнього?  Чи докладаємо зусиль, аби навчити дитину бути здоровою? На ці питання мають відповідати не лише батьки, але й учителі, бо тільки разом можемо досягти бажаного результату. Саме з цією метою в нашому навчальному закладі і було проведено загальношкільні батьківські збори на тему: «Здорова дитина, здорова нація, здорова країна» з порядком денним:
11 Лютого, 2019 р., 11:20
Податковим Кодексом України (далі – ПКУ) визначено, що платниками податку на землю є власники земельних ділянок, земельних часток (паїв) та землекористувачі (п. 269.1 ПКУ).
09 Лютого, 2019 р., 13:01
                          
03 Лютого, 2019 р., 08:36
           Кажуть, що квитки в дитинство не продаються, але інколи  в житті випадає  нагода хоч на мить повернутися в Країну Дитинства. Минулої суботи  аж 10 випусків Вашківецької школи, а нині НВК «Вашківецька гімназія ім. І. Бажанського» зібралися на традиційний Вечір зустрічі шкільних друзів, щоб пригадати свої шкільні роки, зустрітися з друзями-однокласниками та побачити дорогих серцю людей – своїх вчителів. Так сталося, що ці випускники закінчували  одну школу, але жили в різних державах,  мали своїх героїв, одні з них носили червоний галстук піонера, а інші – жовто-синій стяг, але всі вони сповідують єдині цінності добра і людяності, адже вони  – відблиск тієї любові, якою зігрівали їх в дитинстві  вчителі. Надзвичайно приємно і трепетно від відчуття зустрічі з вчителями-наставниками, які сіяли розумне, добре і вічне на теренах Вашківців впродовж багатьох років, яким  безмежно вдячне за науку життя не одне покоління випускників, хто став Вчителями Вчителів - К.В.Миліч, Г.М.Кушнір, В.К.Веренько, Т.С.Мельничук.                                                                    
28 Січня, 2019 р., 08:01
На початку року у нашій школі стартувала акція «Нагодуй пташок». Її метою є виховання у дітей поваги та бережливого ставлення до природи,  бажання допомогти зимуючим птахам вижити у скрутні зимові місяці. За статистикою, у  морозну зиму без підгодівлі виживає лише 1-2 синички із 10-ти. Найпростіша годівничка може врятувати пташине життя.
24 Січня, 2019 р., 06:51
     Подія, яка відбулася нещодавно в НВК «Вашківецька гімназія Ім.І.Бажанського», стала знаковою не лише для навчального закладу, а й  усієї громади, адже в експлуатацію було введено нові внутрішні вбиральні, про які вже так давно мріяла малеча та їхні батьки. Приємно, що напередодні у навчальному корпусі гімназії,  їдальні та спортивному залі  проведено дозаміну старих вікон і дверей  на нові енергозберігаючі. Тому найперше хочеться висловити вдячність Народному депутату Івану Рибаку, бо саме за його клопотання і підтримки вдалося зреалізувати наші плани,  адже на встановлення біоталу та жироуловлювача Кабінетом міністрів було виділено кошти в сумі 500 тис. грн, на дозаміну вікон і дверей –  300 тис. грн. Уже вкотре переконуємося, що депутатська діяльність Івана Петровича – приклад свідомого, відповідального і реального виконання своїх обіцянок, прагнення зробити ще більше, відкрити нові перспективи розвитку для громад нашого краю, його міст і сіл.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь