Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для того, щоб розмістити новину на порталі Вам потрібно надіслати нам листа за адресою vashkivtsirada@ukr.net

09 Березня, 2019 р., 04:09
 У ці березневі дні минає 205 років від дня народження національного Пророка, невмирущого генія слова, воістину народного поета, художника, борця за ідеали справедливості та добра, за кращу долю України та українського народу — Тараса Григоровича Шевченка.  У його щирому, проникливому слові з усією силою і красою засіяла горда і волелюбна українська душа. Це слово стояло в обороні прав та свободи рідного народу і стало тією духовною основою, на котрій була зведена незалежність Української держави.
08 Березня, 2019 р., 13:50
Щороку, коли cходить весняне сонечко і з вирію  повертаються перші птахи, і від подиху теплих вітрів зацвітають проліски, ми відзначаємо ніжне свято весни – Міжнародний жіночий день, День Матері, Подруги, Бабусі-трудівниці.
08 Березня, 2019 р., 10:24
  Жінка — це квітка. Жінка — це справжня хоронителька традицій та мудрості поколінь. Жінка — це одвічна загадка природи? Вона найбільше із Господніх див. Без жінки усі багатства світу нічого не варті.Тому в цей день вітання Жінці, від якої пішло все прекрасне у житті. Колишній завклубу с.Волока Проданюк Зінаїді Степанівні, найстаршій жительці села Думич Єфимії Андріївні та вчительці, яка на заслуженому відпочинку Домітращук Любові Василівні.Нехай усі квіти Землі розквітають для Вас, а на обличчі завжди красується усмішка. Жінки України, кохані та єдині Життя берегині у кожній родині, Жінки України, довіку й донині Стою на колінах, Люблю вас незмінно!
06 Березня, 2019 р., 03:51
З 25.02 по 01.03 2019 р. учителями англійської мови було проведено тиждень англійської мови. 
05 Березня, 2019 р., 13:13
      
05 Березня, 2019 р., 04:13
5 березня 2019 року Голова Рахункової палати Валерій Пацкан та Міністр закордонних справ України Павло Клімкін  проведуть зустріч з Послами іноземних держав, акредитованих в Україні. Валерій Пацкан презентуватиме ініціативу Рахункової палати зі створення Спеціальної групи INTOSAI  (Міжнародної організації вищих органів аудиту) для здійснення аудиту оцінювання завданих збитків і втрат та використання коштів на відновлення наслідків військових конфліктів.
04 Березня, 2019 р., 04:01
У переддень  весни вітаємо Жінку-Весну Руслану Василівну Попович – учасницю  II туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» у номінації «Основи здоров'я». Бажаємо, щоб у Вашої вчительської  «долі» була «своя весна» і нехай «крізь роки веде вона» Вас шляхом, на якому будуть тільки світлі почуття, світлі надії, світлі думки і світлі очікування. Нехай Вам дарують квіти без причини, щастя буде справжнім, день - теплим, любов - взаємною, погода..., а яка різниця, яка погода..., головне, щоб в душі завжди було  по-весняному тепло і затишно! Натхнення, творчості і віри у  творенні нової української школи і завтрашнього дня гімназії!
01 Березня, 2019 р., 18:55

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь