Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для того, щоб розмістити новину на порталі Вам потрібно надіслати нам листа за адресою vashkivtsirada@ukr.net

15 Березня, 2019 р., 14:34
Люди на усіх континентах прибирають сміття і виставляють світлини у соціальних мережах, демонструючи, скільки мотлоху вони зібрали та як змінився вигляд місця, на якому вони працювали. У соціальних мережах стартувала навіть акція із прибирання сміття. Її суть полягає у тому, щоб очистити забруднену ділянку і викласти в інтернет фотографії місцини до її прибирання і після.
14 Березня, 2019 р., 20:08
6-7 березня у м. Тернополі відбувся ІІІ Відкритий Західноукраїнський інтелектуальний турнір «Natus Vincere». Організатором турніру є Юридичний факультет Тернопільського національного економічного університету.
13 Березня, 2019 р., 07:08
 Одним із найважливіших завдань сучасної освіти є духовний розвиток особистості. Найбільш  досконало вирішити це  завдання покликані предмети художньо-естетичного напряму в системі загальної середньої освіти.
09 Березня, 2019 р., 10:15
У день 205-ї річниці поета, ми промовляємо найкращі слова вдячності та намагаємося глибше розкрити його талант найвищого ступеня.І сьогодні в неспокійний час, нам, можливо, як ніколи потрібні слова Шевченка.Його незламна віра в те, що буде мир і правда між людьми.Адже Шевченко — це совість кожного, хто живе на українській землі.
09 Березня, 2019 р., 04:09
 У ці березневі дні минає 205 років від дня народження національного Пророка, невмирущого генія слова, воістину народного поета, художника, борця за ідеали справедливості та добра, за кращу долю України та українського народу — Тараса Григоровича Шевченка.  У його щирому, проникливому слові з усією силою і красою засіяла горда і волелюбна українська душа. Це слово стояло в обороні прав та свободи рідного народу і стало тією духовною основою, на котрій була зведена незалежність Української держави.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь