Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для того, щоб розмістити новину на порталі Вам потрібно надіслати нам листа за адресою vashkivtsirada@ukr.net

15 Травня, 2019 р., 14:20
Чернівецький обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі інформує про впровадження регіональної програми "Власний дім" серед сільського населення.
14 Травня, 2019 р., 15:49
Шановні громадяни, а також лідери громадських та молодіжних організацій! Запрошуємо вас 16.05.2019 о 15.00 взяти участь у засіданні сесії міської ради та долучитися до обговорення проектів щодо використання інфраструктурної субвенції.
11 Травня, 2019 р., 16:31
Вчора,  10 травня 2019 року, Коломийщина зустрічала учасників XXII регіонального зльоту обдарованої учнівської молоді Гуцульщини. У номінаціях з мовознавства, літератури, математики, фізики та астрономії, біології та екології, географії та економіки, хімії, історії, гуцульщинознавства, образотворчого, декоративно-прикладного та музичного мистецтва змагались більш як двісті учнів з різних куточків гуцульського краю.
07 Травня, 2019 р., 14:32
Педагоги Вашківецького дошкільного навчального закладу №1, завжди в творчому пошуку. Різноманітними методичними засобами виховують у дітей морально-етичні норми: доброту, чесність, справедливість, охайність, уважність, чуйність; навчають дітей правил безпечної поведінки вдома, на вулиці, та в різних життєвих ситуаціях. Часто вихователі, а інколи й самі діти проводять цікаві свята і театральні вистави. Зокрема, в рамках відзначення Великодніх свят - 7 травня 2019 року, діти старших «А» і «Б» груп, підготували виставу «Пригоди Писанки», яку з цікавістю дивився весь дитячий садок. Під час свята всі діти були у вишиванках, віночках. Кожна група підготувала Великодні композиції, які приваблювали різноманіттям писанок, рушничків та Великодніх прикрас. Свято підготували: муз керівник – Попова Т.М., та вихователі – Кобивко Г.К., Калинчук Ю.В., Многодітна К.І. та Антемюк Ю.В.
07 Травня, 2019 р., 06:57
Посвята першокласників у читачі:  «Запрошуємо  у  світ  книги»
24 Квітня, 2019 р., 16:52
Порядок нарахування та сплати єдиного соціального внеску регламентується Законом України «Про збір та облік єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (із змінами та доповненнями). На його виконання розроблено та затверджено наказом Міністерства фінансів України від 20.04.2015року №449 Інструкцію.
24 Квітня, 2019 р., 16:51
Якщо фізична особа, яка не зареєстрована підприємцем, отримувала у 2018 році доходи, крім заробітної плати за основним місцем роботи, вона зобовязана задекларувати свої доходи та надати податкову декларацію в органи ДФС за місцем реєстрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь