Вашківецька міська громада
Вижницький район, Чернівецька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для того, щоб розмістити новину на порталі Вам потрібно надіслати нам листа за адресою vashkivtsirada@ukr.net

22 Травня, 2019 р., 20:00
22 травня у НВК «Вашківецька гімназія ім. І.Бажанського» відбулася традиційна конференція «Обдарованість», яку організувала й провела заступник директора з навчальної роботи Савчук Мар’яна Дмитрівна. На святі було вручено заслужені нагороди кращим учням гімназії.
22 Травня, 2019 р., 07:29
17 травня 2019 р. у Мармуровій залі Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича проведено урочистості з нагоди випуску слухачів БМАН, нагородження призерів ІІ та ІІІ етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт.
21 Травня, 2019 р., 13:23
Є речі, які будуть жити навіть через сотні років. Адже поки залишаються люди, які про них пам'ятають, вони впроваджуються в сучасне життя з колишньою силою. Це навіть не матеріальне, а духовне втілення самобутності українського народу.
18 Травня, 2019 р., 17:21
День Європи – свято, що відзначається в країнах Європейського Союзу 9 травня, а також офіційно в Україні (з 2003року щорічно) у третю суботу травня.                                 
16 Травня, 2019 р., 19:54
16 травня 2019 р. у НВК «Вашківецька гімназія ім. І.Бажанського»  згідно з наказом начальника  ЦЗ  Гуйванюк Л.М. пройшов День цивільного захисту, під час якого проведено  комплексне об’єктове тренування з метою відпрацювання практичних навичок учнів та працівників закладу в надзвичайних ситуаціях.
16 Травня, 2019 р., 18:52
Сьогодні, 16 травня, у Всесвітній день вишиванки відбулося чергове засідання сесії Вашківецької міської ради, на яке депутати прийшли вдягнуті у вишиванки, продемонструвавши свою солідарність з українцями всього світу та підтримавши громадську акцію «Вишиванка – одяг вільних». Українська вишиванка не просто одяг – це символ, який зберігає наше коріння та ідентичність. Саме у вишиванці зашифровані наша історія, міфологія, релігія, давнє мистецтво наших предків та душа нашого народу.
16 Травня, 2019 р., 17:27
Українці сьогодні відзначають свято української культури – Усесвітній день вишиванки. Цього дня всі бажаючі традиційно приходять на роботу або навчання в українській національній вишитій сорочці, у той час, як по всій країні, так і далеко за її межами, проходять святкові ходи і флешмоби.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь